Laupäeval, 4. juunil tutvustatakse väitluse põhireegleid ja üldtuntud Karl Popperi väitlusformaati ning kasutatakse ära eelneval päeval saadud teadmisi omavahel väideldes. Lisaks toimub meeleolukas õhtuprogramm.

"Esimesest Kuressaare Linna Noortekogu korraldatud MÖH ehk Meie Õpime Homseks ühiskoolist on möödunud juba aasta, sellest innustunult toimub MÖH teist korda, kuid tänavu täiesti uues kuues," kommenteeris projekti üks eestvedajatest Mart Laus.

1998. aastal loodud Kuressaare Linna Noortekogu on vanim kohaliku omavalitsuse juurde ellu kutsutud noorte osaluskogu, mille ülesandeks on noortepoliitika kaudu noorte huvide ja seisukohtade demokraatlik esindamine linna puudutavate küsimuste kavandamisel, teostamisel ja hindamisel.

Selleks, et teaksime, kes tulemas, palume end registreerida helistades või meilides Oliver Mõrule või Mart Lausile. Registreerida saab ka veebis.

Projekti toetavad Euroopa Sotsiaalfond, Kuressaare Linnavalitsus, Kuressaare Noorte Huvikeskus, Georg Ots Spa Hotell, Rahva Raamat, Saaremaa Vesi, Mysli.ee, Saaremaa Piimatööstus.