Oma suurepärast mänguoskust jagas kuulajaile noor viiuldaja Linda-Anette Suss Tallinna Muusikakeskkooli XI klassist, kes oli ka ainuke külalisesineja (kuigi, jah, tema ema õpetab omakorda noort pianisti Johan Erikut), esitades 2. osa J.S. Bachi Partitast sooloviiulile. Teine noor professionaal oli Vanalinna Hariduskolleegiumi õpilane Johan- Erik Kõlar, kes oma noorusele (16) vaatamata on juba tuntud Chopini-spetsialist. Tema tõi kuulajate kõrvu imekauni Noktürni cis-moll F. Chopini loomingust.

Esines ka puhkpilliduo Ann ja Elin Viisileht (Tabasalu Muusikakooli kasvandikud), kes esitasid L. van Beethoveni loomingut. Veel kõlasid kontserdil R. Schumanni, Veljo Tormise ja Arvo Pärdi teosed Heddy Estami, Chiara Britt Masingu (laul), Pille Metssoni (akordionil Ukuaru valss) ja spetsiaalselt selleks kontserdiks loodud Vääna mõisakapelli (ainult kohalikud lauljad) esituses.

Kontsert sai oma kauni ja südamliku sisu tänu kohalikule eestvedajale ja ürituse hingele Anu Kõlarile. Anu ja Margo Kõlari juhendusel kõlaski nooruke Mõisakapell nõnda kenasti.

Mõisakontserdi üllatusesinejaks oli Vääna kooli vilistlane Siiri Sisask. Lauljatar tõi Vääna mõisa saalis kuulajateni oma laule, mida tavaliselt saame nautida ainult plaatidelt, seekord aga ilma võimenduseta, kammerlikus ja koduses õhkkonnas.

Kogu muusika sel õhtul oli õrnatoimeline, hingepuudutav ja soojustkiirgav. Kõikidel esinejatel ja loodetavasti ka kuulajatel on kindel soov taas kohtuda Vääna mõisa saalis, et üheskoos nautida igihaljast muusikat.

Tänusõnad ka SA-le Vääna Mõis, kes aitas tehnilistes ja inimese jõudu vajavates toimingutes.