Õpetaja Käthlini eestvedamisel toimusid saalis ka tervislikud liikumis- ja laulumängud. Järgmisel päeval käisime südamenädala matkal kodukohas Lossimäel. See oli päris paras katsumus, arvestades laste vanust. Lossimäel puhkasime ja tegime väikese pikniku. Lapsed olid küll pisut väsinud, aga väga õnnelikud ilusa matka ja kevadise looduse üle. Kolmapäeval olime õues ning koos õpetaja Avega toimusid sportlikud mängud. Kõik lapsed said osalemisest ja aktiivsest liikumisest hea tuju ja väikese koormuse ka oma tervise heaks. Loodame, et liikumistegevused lasteaias mõjutavad lapsi ka suureks saades liikumist ja tervisesporti harrastama.

Terve süda on ju meie kõigi elu alus, hoiame siis oma „mootori" töökorras!

Lisaks toimus aprillikuus üks lõbus õhtupoolik koos vanemate ja lemmikloomadega.

Reedel, 29. aprillil oli lasteaias välja kuulutatud lemmikloomapäev. See toimus meil esmakordselt. Kella poole viieks oli lasteaia saali kogunenud palju rõõmsaid inimesi - väikesi ja suuri, sest taheti näha kohale toodud väikesi ja suuremaid loomi. Heina sees krõbistas kuus küülikut (nende seas oli karvasemaid ja siledamaid, poegi ja täiskasvanuid), veel oli vaadata kaks tuhkrut, üks kilpkonn, papagoid ja üksväga lastelembeline kodukass. Õues ootasid uudistajaid neli erinevat tõugu koera.

Suur tänu nendele vanematele, kes oma perelemmikuid ka teistele näha tõid ja head meelt soovisid valmistada. See õnnestus neil suurepäraselt! Paljud lapsed elavad korterites ning neil on loomadega kokkupuuteid vähe olnud. Kilkamist jagus tükiks ajaks ja kõigil oli võimalus oma pesamuna koos loomadega fotole jäädvustada.

Kokkuvõtvalt võiks öelda, et lemmikloomapäevast kujunes meeleolukas perepäev.