Kevad tuli ja tegutsemine muudkui jätkus. Lastega sai istutatud ligi hektar metsa (Tallinna poole sõites vahetult enne Harju piiri). Paadid said uue tõrvakorra ja vette viidud. Suvi oli sajune, mistõttu paadisõidu päevi jäi loodetust vähemaks, kuid kaptenite Peeter Jõgari, Heldur Roosi, Enn Laansoo juhendamisel said muinaslaevadega aerutamist proovida Rapla rahvas, Tartu Pimedate Ühingu liikmed, rahvusvahelise spordilaagri lapsed ja kohalikud huvilised. Olime sel suvel ka võõrustajateks Kodukant Läänemaa lastelaagrile, sisustades ühe päeva Nõval.

Matkaradasid sellel aastal ei saanud kasutada. Peraküla kooliteelt veeti metsa välja ja selle tulemusel muutus metsatee üle jõe Peraküla poole läbimatuks, isegi kummikutega.

See suvi lõppes ühise paadisõidupäevaga. Järgmiseks suveks on meie paadid oodatud Saaremaa merepäevadele, kuhu plaanis sõita mööda rannikut oma purjede all koos teiste viikingi-laevadega.

Silvi Koppelmaa sai kokku kogu valla talude lood külade järgi. Kogutud on fotomaterjali, mis oli vaja arvutisse skännida ja tekstidesse sobitada. See on töö, mis ei saa mitte kunagi päris valmis, seega on alati iga foto või lisainfo oodatud. Materjaliga saab igaüks tutvuda Silvi Koppelmaa või Silja Silveriga ühendust võttes. Lähiajal peaks jõudma igasse külasse oma kogutud talude lugudega kaust ja kõikide külade materjal raamatukogusse. Plaanis on need välja panna tutvumiseks ka elektroonsel kujul, kas valla või NordEstNõva kodulehele. Uuel aastal on tulemas Silvilt veel lisaks „Persoonilood" ja „Nõva asutused läbi aegade".

Nokitsejad-nobenäpud tegid salle-rätikuid, viltisid, maalisid ja valmistasid ise helkureid. Nii said paljud jõulukingid oma kätega loodud.

MTÜ esidajatena osalesid Järvamaal Kodu-kandi suurel sünnipäeval Silja ja Õnne. Kodukandi hindamiskomisjoni liikmeks sai Ülle Heinleht, asendusliikmeks Õnne Rüütel.

NEN-i inimesed löövad uljalt kaasa tantsu-rühmades, raamatukogu üritustel, toetavad tegemisi kiriku juures, külade edendamisel ja hoiavad silmad lahti, et meie kodupaik oleks kõigi jaoks rõõmsameelne, hoitud kodune paik.