Projekti toel sai juurde soetatud lastele käepärases suuruses binoklid, mida lasteaed saab ka hilisemas õppetöös kasutada.

Sügisel said hoo sisse dendropargi rajamise tööd. Lasteaia õpetajate ning Sindi linnaaedniku abil said puud ja põõsad kenasti loendatud, mille käigus selgusid ka edasised soovid ja vajadused, valmisid kenad värvilised ja informatiivsed sildid ja dendropargi üldplaan.

Osaliselt on paljud puud ja põõsad leidnud endale juba toreda paarilise, kus siis on kirjas sellele taimele/puule iseloomulikud tunnused, fotod ning kirjeldav tekst. Dendropark on abiliseks õpetajatele taimestiku tutvustamisel ja õppetöö mitmekesistamisel Sindi lasteaias, tarkust saavad ammutada lapsevanemad ja muidugi lapsed ise.

Kuna aga varajane lumi ja talvekülmad peatasid dendropargi rajamistööd, korraldab MTÜ Sindi Lastekas koostöös Sindi lasteaiaga heakorratööde talgud „Teeme ära." Talgutööd algavad 04.05.2013 kella 11.00 lasteaia õuealal, avatud on eelregistreerimine lasteaia rühmades. Idee on kaasata lapsi ja nende vanemaid lasteaia õueala korrastamisele, dendropargi taimede ja istikute istutamiseks ning täiendavate infosiltide paigaldamiseks. Lisaks on tööplaanis liivakastides liiva vahetus, mänguatraktsioonide alusele pinnasele liiva vedu ning uue kiige aluspinnase ettevalmistustööd.

MTÜ Sindi Lastekas pakub osalejatele janu kustutamiseks teed ja mahla ning energia säilitamiseks kringlit ning lastele kommi. Kui kellelgi on soovi talgutega liituda, siis olete kõik oodatud, kaasa võtta vajalikud tööriistad (labidad, rehad, aiakäru). Teeme ühiselt, midagi toredat Sindi lasteaia laste heaks!

Kahel varasemal aastal on MTÜ Sindi Lastekas korraldanud Sindi seltsimaja esisel platsil lastekaitsepäeva, ka sellel kevadel on see meie südameasjaks jäänud.

2013.a. Lastekaitsepäeva teemaks on „Sõprussuhted ja selle hoidmine," avatud on toredad õpi- ja töötoad nii suurtele kui väikestele, näomaalingud, õnneloos, hobukaarik lõbusõiduks kogu perele, uus ja vahva hüppebatuud ning sõprussuhetest tuleb pajatama tore ja südamlik etendus „Mutt ja jänes" teatribussi esitluses. Kohapeal veel üllatusi, mida tuleb aga ise uudistama tulla!

Lastekaitsepäev toimub sellel aastal tavapärasest nädal varem, s.o pühapäeval 26. mail algusega kell 12.00, kuna traditsioonilisele nädalavahetusele langeb Pärnu maakonnas väga palju teisi pereüritusi. Loodame, et sellest hoolimata on laste ja perede huvi jätkuvalt suur ning seltsimaja esine plats saab jällegi rohkelt rahvast täis.

Hea Sindi inimene, oled kutsutud ja oodatud osalema Sindi Lasteka poolt korraldatud kolmandal lastekaitsepäevale pühendatud päevale.