Põhiloeng oli suunatud vererõhu probleemidele ja loomulikult tervislikule toitumisele. Lektoriks oli meie valla üks perearstidest – Riina Raudsik. Kuulajatele meeldis loeng väga. Tagasisides öeldi, et sellised loenguid peaks olema palju enam.

Sõidul Haapsallu tutvustati ka Läänemaa ajalugu, tehti väike jalutuskäik lossivaremete juurde ja kuulati „Valge daami” legendi. Samas räägiti ka sellest, et kõik, mida me elus saavutame, tuleb sellest, kui positiivselt me suudame mõelda.

Jüri Kihelkonna projekt aga jätkub erinevate käsitöö-töötubadega ja sinna juurde kuuluvate motivatsiooniloengutega „elust enesest”. Veebruarikuu töötoa teeme Rae Kultuurikeskuses (kuupäev täpsustamisel) loodetavasti koostöös „Memme-taadi klubiga”, üks töötuba tuleb Lagedil (samuti kuupäev täpsustamisel). Kel nende vastu huvi, võite igal ajal allakirjutanuga ühendust võtta. Töötoad on osalejatele tasuta, käsitöömaterjal ostetud projektirahastusega. Alates märtsist toimuvad töötoad kaks korda kuus ka Vabaajakeskuse ruumis Tuule tänav 1.

Ootame nii vanu kui ka uusi huvilisi.