Valgu harrastusteatri esitus tunnistati ka festivali žürii poolt parimaks etenduseks.

Peab mainima, et seekord oli žürii rohkem nõuandja ja õpetaja rollis kui karmi kriitikat lajatav kogu. Õpetlikke, aga ka julgustavaid sõnu jagus kõigile. Loomulikult olid festivalil esindatud Kaiu valla teatritegijad. Esitati I. ja Ü. Silla vabaõhuetenduseks kirjutatud „Ajasõlmitud virvatulesid", mille lavastaja Ruth Grünthal oli sisesaali jaoks ümber seadnud. Näitlejatele tekitas see ümberpanek uusi ja raskeid ülesandeid, millest auga välja tuldi. Peaosatäitjad Kati Koplimäe, Ahti ja Andrus Rajasalu ei lasknud end seintest ahistada ja mängisid nagu varemgi, täie lustiga. Žürii märkiski ära näitlejate oskuse vabaõhulavastuseks kirjutatud materjaliga saalis toime tulla ja kohalike legendide lavale toomist Kuimetsa Harrastusteatri IDU poolt.

Festivali üllataja oli teinegi esineja Kaiu vallast. Uustulnukana astus üles Sanglepa Taluteater Sanglepa Sassi monoetendusega „Sült ja sinep", mille oli lavastanud ja esitas Ülo Sild.

Järjepidev ja edukas esinemine festivalidel näitab, et teatritegemise huvi meie vallas ei ole raugenud, vaid saab hoopis hoogu juurde. Ootame meie näitemängusõltlastelt uusi ja põnevaid esitusi. Edu neile!