Esimese tunni sisuks oli toiduteraapia, kus tutvustati ja pakuti maitsta sojatooteid. Hiljem oli huvilistel neid ka võimalik osta. Edasi said sõna Imavere vallavanem Jüri Ellram ja Võhma abilinnapea Aare Järvik, kes oli ka 6 aastat tagasi selle päeva üks mõtte algatajaid. Siis võttis jutujärje üle Rosalie Paade, kes rääkis kosmilisest energiast ja positiivsest mõtlemisest. Järgmisena olid etteasted Kõo, Kabala, Võhma ja Imavere rahvatantsurühmadelt. Imavere tantsujuht Milvi Nõmmik näitas meile ette toolitantsu ja kõik said seda ise järele proovida. Edasi läks esinemisjärg lauluansamblite kätte.

Toimus ka ühislaulmine, mida juhendas Maive Loorits. Ja oligi aeg läinud niikaugele, et kõigile pakuti maitsvat suppi. Kui kõht täis ja natuke selga sirutatud, astus meie ette Helje Kasearu, kes õpetas naeruteraapiat. See oli päeva parim osa, kus kõik said südamest naerda.

Naer on ju terviseks. Nalja jätkus ka Hermanni küla näitetrupi lühikeses etenduses, kus Oskar Lutsu tegelased olid toodud tänapäeva.

Vahepeal pakkusid perenaised meile kohvi ja maitsvat kringlit. Väikese loodusteraapia tutvustuse tegi Imavere päevakeskuse töötaja Eveli Lilleoja.

Lõpetuseks mängis kapell „Pilistvere Pillimehed" ja kes soovis, sai jalga keerutada. Kõigile korraldajatele ja kollektiivi juhtidele kinkis Silvi Pruun ilusa lillekimbu.

Päev oli väga huvitav ja sisutihe. Aitäh korraldajatele ja külalistele. Minu erilised tänusõnad kuuluvad proua Liia Viksile, kes väga ilusate sõnadega ja luuleliselt seda päeva vedas. Uute kohtumisteni järgmisel aastal Kabalas.