Täna (eile - toim.) kella 18.00-19.00 ajal külastasime tütrega (11a) Pirital Mähe poodi. Õues nägime meestekampa, kellelt kuulsime hüüdmist mu tütre välimuse kohta (a la. ooo vaata milline ilus noor tüdruk)

Hiljem poes olles avastasime, et mees kambast (umbes 25-35 a. vana) ka sisse tulnud ja kohe mu tütre kallale - otsis mu tütrega kontakti, seletas muudkui kui ilus ta on ja musi, musi oli põhiline tema suust (tehes suuga vastavaid liigutusi). Kui emana läksin väga endast välja, ignoreeris ta mind ja isegi ütles, et ega ma sinuga ei räägi ju, mis õiendad.

Teavitasin teda, et kas ta ikka saab aru, et tegemist on minu 11-aastase tütrega, süüdistasin teda, et ta on pervert ja arvatavasti ka pedofiil. Tema selle peale ainult käskis mul vait olla ja piiras mu tütart edasi.

Õnneks oli poes ka turvamees, kes meile appi tuli ning aitas asja lahendada ja lubas kutsuda politsei.

Kuna minu tütar ja paljud lähedal elavad lapsed külastavad seda kodupoodi ka ilma vanemateta, siis mure nende pärast suur. Palun kõigil lastel, eriti noortel tüdrukutel olla väga tähelepanelik selles piirkonnas. Palun jagage infot, et lapsevanemad teaksid!