Mängupargis ootab kõiki sünnipäevalisi Murumoor ja jagab abilistega saabujatele maiustusi. Ning saabki teoks üks vahva pidu, kust ei puudu laulud, tantsud ja ühismängud ning päeva tähtstust tõstvad kõnetki. Tegevusi jagub mängupargi erinevatesse nurkadesse ja selle ümbruse väljakutelegi. Toimub joonistusvõistlus, meeskonnamäng, kätejälgede tegemine, saab lasta pildistada koos maskottidega, joosta koos Rahvajooksu Rebasega ja palju muutki.

Sünnipäeva on kavas pidada kuni kella 20ni.

Türil Wiedemanni tänava ääres asuv 12 atraktsiooni ja kiikpinkidega lastepark koos teeradade, haljastuse, valgustuse, videovalve ja piirdeaiaga maksis kokku üle 1,8 miljoni krooni. Projekti rahastas Regionaalsete investeeringutoetuste andmise programm läbi EASi poole miljoni krooniga ja sama suur summa tuli PRIA Eesti maaelu arengukava toetuse meetmest 4.

Mängupargi ehitustöid teostasid Tafrix OÜ, MRF Vool OÜ, Elvem Elekter OÜ ja Vivocard Plus OÜ. Avamispidu toimus eelmise aasta 16. juunil.

Pargis on ajaveetmisvahendeid nii väikestele kui suurtele. Alustades titadest, kes saavad nautida beebidele mõeldud kiikesid ja lõpetades vanavanematega, kes võivad meeldivalt puhata kiikpinkidel. Tegevust leiavad erinevas vanuses lapsed ja noored ronimis-turnimislinnakus, võrktorn-ronimispüramiidil, kaalukiigel, liivakastis, ronilas, vedrukiigel, karussellil.