Põhiliinide ja siseliinide vahel tuleb hakata ümber istuma ehk Tallinnast Habajale sõitmiseks tuleb Kosel ümber istuda liini nr K3. Üksikpileti puhul tähendab see muudatus seda, et üksikpilet kehtib 2 tundi ja sellega on õigus sõita ühel suunal üks kord ning teostada üks ümberistumine. See tähendab, et Tallinnast Kosele sõites peaks uue pileti ostma kui tahate tagasi Tallinna sõita. Kui inimene ostab Tallinnas bussist üksikpileti, siis ta peab Habajale saamiseks Kosel ümber istuma ja esitama esimesest bussist ostetud üksikpileti kontrollimiseks järgmise bussi bussijuhile. See kehtib üksikpileti puhul. Kuukaartide puhul  on olukord teine ja nendega võib reisija sõita kõikidel liinidel piiramatu arv kordi kuu jooksul, mil kaart kehtib. Kuukaart kehtib 1. kuupäevast viimase kuupäevani. Kuukaardid on maakonnas müügil Eesti Posti kontorites, Tallinnas Balti jaamas Edelaraudtee kassas ja Narva mnt 1, 2.korrusel Temptransi bussipiletite kassas. Liine teenindavad Mulgi Reisid AS, Harjumaa Liinid AS ja Radix Hoolduse OÜ.

Liinidel kehtib Tallinna ja Harjumaa ühtne piletisüsteem, mis annab võimaluse sõita liinidel nii Harjumaa üksikpileti ning kuukaardi kui ka Tallinn-Harjumaa kuukaardiga. Vähe on räägitud Tallinna-Harjumaa kuukaardist. Ühiskuukaart kehtib lisaks Harju maakonnaliinidele ka Tallinna linnas bussi, trolli, trammi ja ekspressliinide sõidukaardina. Kõue vald kuulub 4. tsooni ja 4. tsooni Harjumaa ühistranspordi kuupilet maksab 840.- krooni, Harjumaa-Tallinna ühistranspordi kuupilet 925.- krooni.

Liinide sõiduplaanid on avalikustatud MTÜ Harjumaa Ühistranspordikeskuse koduleheküljel www.harjuytk.ee alajaotuses Sõiduplaanid ja internetileheküljel www.peatus.ee. Enamustesse peatustesse on paigaldatud peatusepõhine sõiduplaan ning lisaks saab infot sõiduplaanide ja piletihindade kohta Ühistranspordikeskuse telefonilt 6406 780.

Olulisemad muudatused 1. Septembrist 2010: Liin 131 ja 144 enam Ojasoolt-Virlasse ei sõida. Majanduslikel kaalutlustel lõpetatakse selle liini rahastamine. Kõue ja Virla inimesed ei pea muretsema, sest valla buss saab osaliselt neid liine teenindada, aga tõenäoliselt pühapäeviti enam Virlast Tallinnasse bussiga ei saa. Täpsed muudatused vallabussiliini sõiduaegade kohta tulevad augusti lõpus.