Laste esitatud kava oli meeleolukas ja mitmekesine: klaveriõpilastelt kõlas eesti autorite loodud muusika, plokkflöödi- ja saksofoniõpilased tõid kuulajani Euroopa heliloojate teosed, mis enam kui kakssada aastat tagasi loo-dud.

Viiuldajate ansambel esitas vana inglise tantsumuusikat. Kontserdil oli kaastegev Tabasalu Kammerkoor. Kooril oli kavas peamiselt eesti auto-rite originaallooming ja rahvaviisiseaded. Meeleolukaimaks hetkeks kontserdil kujunes regivärsiline mardilaul, kus väikesed pillimängijad koos kammerkoori lauljate ja publikuga suureks regilaulukooriks ühinesid.

Veerandsada aastat

Novembri teisel nädalal tähistas naaberkool Tabasalu Ühisgümnaasium oma 25. aastapäeva. Muusikakooli õpilaste etteasted olid pea kõigil kooli juubelisündmustel meeleolu ja pidulikkuse loojaks. Kooli juubeliaktustel esinesid muusikakooli laulu-, plokkflöödi- ja viiuliõpilased. Vilistlaste aktusel käis oma programmiga kooliperet tervitamas muusikakooli saksofonikvartett.

13. novembril kostitasid muusikakooli õpilased koos kammerkooriga Vääna mõisa saali kogunenud publikut meeleoluka isadepäevakontserdiga.

Kontserdi kava oli erakordselt vaheldusrikas: kõlas mitmes stiilis muusikat paljudelt erinevatelt instrumentidelt ja kuulata sai heliteoseid läbi mitme sajandi. Kõik etteasted said äärmiselt sooja vastuvõtu osaliseks.

Tihe kontserttegevus

Muusikakoolipere järgmine ettevõtmine on kontsertretk lasteaeda "Tibutare", et sealseid mudilasi väikse kontsertprogrammiga rõõmustada.On ju nemad tulevased potentsiaalsed muusikakoolis õppijad.

Meie muusikakooli kontserttegevus on lastemuusikakooli kohta erakordselt tihe. Peame seda aga väga oluliseks osaks muusikahariduse juures. Kooli juhtkond ja õpetajad on õnnelikud, et meie koolis ei ole kunagi puudu lastest, kes meelsasti esinevad ja teevad seda oma vanuse ja klassi kohta kõrgetasemeliselt.

Ees on jõuluootusaeg ja peagi kuuleb muusikakooli lapsi kaunist muusikat esitamas mitmetel Harku valla üritustel ja muusikakooli oma jõulukontserdil.

Kohtumiseni!