Ka pillide valik on meie koolis suur: õppida on võimalik väikekannelt, kromaatilist kannelt, vilepilli, kitarri, lõõtsa, akordioni, klaverit, viiulit, tšellot, saksofoni, klarnetit, flööti, plokkflööti, trompetit, tuubat, oboed, metsasarve, ja trombooni. Õpetajateks on oma ala tõelised asjatundjad, kes mängivad professionaalsetes orkestrites ja pärimusmuusikaansamblites.

Oma kooli ootame ka sel aastal juurde eelkooliealisi lapsi, kes aasta jooksul tutvuvad pillidega, õpivad kuulama muusikat ning saavad algteadmised laulmisest ja nooditundmisest. Lisaks pillide õppimisele on võimalik laulda poistekooris ja uueks suunaks sel õppeaastal on tüdrukutele mõeldud koor. Selles kooris on veel vabu kohti ning iga laps on teretulnud!

Sel aastal on ka õpetajaskonnas toimunud mõned muutused - kooli juhatab direktor Neeme Punder, kes on tuntud flötist, plokkflöödimängija, kammermuusik, pedagoog, kontserdikorraldaja suurimas klassikalisi kontserte korraldavas riigietendusasutuses Eesti Kontsert ning üks aktiivsemaid varajase muusikaga tegelejaid Eestis.

Õppealajuhatajaks on helilooja ja muusikateoreetiliste ainete õppejõud Piret Rips-Laul, paljudele muusikahuvilistele tuttav Kait Tamra asus tööle viiulipedagoogina, Taisto Uuslail õpetab vilepille, lõõtsavirtuoos Toomas Ojasaar õpetab lastele lõõtsa ning ansamblist "Vägilased" tuntud solist Meelika Hainsoo õpetab meie koolis pärimusmuusikat.

Kui lisada veel kõik need pedagoogid, kes muusikakoolis juba aastaid tänuväärset tööd on teinud ja ka sel aastal seda tööd jätkavad, siis on meie koolis kokku 34 pedagoogi, õpilasi umbes 10 korda enam.

Usun, et meie kool on jätkusuutlik ja uuendusmeelne ning läheb uuele õppeaastale vastu juubelimõtete ning huvitavate kontsertidega.

Meie kooli kohta leiab rohkem informatsiooni kodulehelt www.muusikakool. voru.ee.