Eesti Forseliuse Seltsi esimees Madis Linnamägi ja Kiili vallavanem Valeri Kukk tervitasid kõiki kokkutulnuid ning harutasid lahti ümber kivi seotud lindi. Seejärel pühitses Jüri koguduse õpetaja Tanel Ots kooli asukoha mälestuskivi. Tervitama oli tulnud ka Tuhala Looduskeskuse juhataja Ants Talioja.

Organiseerijate kutsel jätkus koosviibimine kohalikus Nabala palvemajas. Üsna avar saal täitus paljude osavõtjatega. Saime kaasa voldiku, mis sisaldab olulisi andmeid 140. aastase kooli ajaloo kohta.

Järgnes kontsert gümnaasiumi laululastelt ja pedagoogidelt, mille eest tänu õpetaja Sirjele ja Eikele. Siis aga kutsus Esta kõiki saalisolijaid kaasa laulma vanu tuntud lastelaule.

Kontserdile järgnes Kiili kooli direktor Mihkel Rebase tervitus ja Madis Linnamägi andis õpetaja Viivi Hiiekivile ja Ilme Põldsaarele Forseliuse Seltsi autasu “Ignatsi Jaagu medal” kauaaegse töö eest Nabala ja Kiili koolis. Kohaliku palvemaja aktiivsed naised olid jõudnud katta maitsva peolaua, kuhu kõiki kutsuti keha kinnitama.

Kokkutulekust võttis osa ligi 80 osalejat. Paljude arvates oli see hästi tore kokkusaamine sõprade ja endiste kooliõdede ja -vendadega.

Kellele öelda tänusõnad toreda kokkutuleku eest: Kiili Varahalduse SA, Kiili vallavalitsus, Kiili Gümnaasium, Renott Kivi OÜ, Harri Virkkunen, Ants Talioja, Neeme Mäe, Jaan Vesiloik. Aitäh!

Aga veel. Kokkutuleku mõte on proua Salme Väljatagalt. Tema tahtmise ja mõtted aitas sobivasse vormi valada Kiili Gümnaasiumi õpetaja Esta Kullamaa. Kumbki neist pole kunagi Nabala koolis käinud. Sügav tänu toreda ja sisuka kokkutuleku päeva korraldamise eest.