Viimane nädalavahetus viib paarid saartele.

Meeri ja Annely - Saaremaa

Viimane nädalavahetus viib Meeri ja Annely Eesti suurimale saarele - Saaremaale. Esimene peatuspaik on Pöide kirik. Edasi suunduvad videoblogijad Laimjala Aavikunurga puhketallu, kus perenaine õpetab neile kangastelgedel vaibakudumist, pakub kohalikku suitsukala ning öö veedavad nad ka seal.

Järgmisel päeval uurivad tüdrukud Kaali meteoriidikraatrite välja ning külastavad Kaali meteoriitika- ja paekivimuuseumi. Pärast seda viib tee seiklejad Kuressaarde ja sealsesse piiskopilinnusesse; lõunasöögiga kostitab Pritsumaja Grill ja Bar. Teine päev jätkub löögastudes Arensburg Boutique Hotellis nautides basseini, saunu ning kehahoolitsusi. Õhtusöögile ootab Meerit ja Annelit Kuressaare sadamas asuv Jahta. Õhtul saavad seiklejad tutvuda Sõrve säärega. Ööbimispaigaks on sel korral Toomalõuka Turismitallu.

Kipi-Koovi restoran kutsus võistlejad pühapäevaks enda juurde hommikusöögile ning Odalätsi allikatel viiakse läbi hommikune näopesurituaal. Kolmandal Saaremaa päeval külastavad tüdrukud Ranna Villa Šhoti mägiveiseid; lisaks otsivad nad üles Türiseniidi kivi ja Maalinna Võhma külas. Kauneid loodusvaateid saab imetleda Panga pangal. Angla tuulikumäel ootavad lisaks renoveeritud veskitele seiklejaid ka erinevad käsitöökojad. Kerge lõunaeine ning saaremaise leiva degustatsiooni korraldab tüdrukutele Karja Pagariäri. Enne sõitu mandrile võetakse ette muhe jalutuskäik Maasi ordulinnuse varemetel.

Kadi ja Meelis - Hiiumaa

Kadi ja Meelise seekordne puhkuseretk viib neid Hiiumaale. Esimeseks peatuspaigaks on Soera talumuuseum, kus perenaine on neile ise valmistanud kerge hiiumaise õhtusöögi. Edasi otsib võistluspaar üles Kukka Kivi ja Kärdla meteoriidikraatri. Õhtu jätkub Rannapaargu juubelit tähistades. Öömaja pakub Sõnajala hotell.

Järgmisel päeval uudistavad Kadi ja Meelis Hiiumaa pealinna Kärdlat. Edasi viib neid tee Ristimäele, Reigi kirikusse ning Vanajõe Orgu. Õhtupooliku veedavad videoblogijad tuletornidega - põhjaliku ülevaate Kõpust annab jutuajamine Jaan Puusepaga ning ette võetakse ka jalutuskäik ümber Ristna ja Tahkuna tuletorni. Hõbekala külalistemaja on kosutuseks välja pannud küllusliku piknikukorvi. Kui vähegi aega jagub, lähevad Kadi ja Meelis ka Surfiparadiisi. Teisel päeval pakub öömaja Pihla turismitalu. 

Kolmas päev algab võistluspaari jaoks varahommikul -  Urmas Selirand viib läbi Hiiumaa Muuseumi militaarmatka. Kehakinnituse on välja pannud Vetsi Tall. Veel külastavad seiklejad puuskulptuure Suuremõisa lossi hoovis ning Pühalepa kirikut.

Esmaspäeval, kui avaldatakse seiklejate viimased videod, on kõigil võimalus hääletada oma lemmiku poolt ja otsustada, kumb paar võidab luksusliku puhkuse Vihula mõisas! Kõikide hääletajate vahel loositakse välja Seikle Vabaks kajakimatk kahele Pärnu lahel, mis sisaldab ka väikest einet.

Eestielu.ee toob lugejateni kõigi võistlejate videod ning vahetud emotsioonid külastatud paikadest. Võistluste käigu ja videotega saab end kursis hoida kohalike uudiste portaalis eestielu.ee rubriigis "Reisimäng".