Siinkohal tahaks tänada kõiki lapsevanemaid, kes koos lastega vaeva nägid ja meie näitusele ilusaid, huvitavaid ja sügisehõngulisi eksponaate meisterdasid.

Sügismatkast võtsid osa kolm vanemat rühma, kuna pisemate pisikesed jalad ei jaksa veel suurtega sammu pidada. Matk ise oli huvitav ja pakkus palju vaatamisväärset ning ka ootamatuid üllatusi. Kohtasime nimelt mitmeid sooja südamega inimesi, kes lastegruppi nähes külalislahkust üles näitasid, meile oma koduaia õunu pakkusid ja lahkelt lubasid oma kodulindudega tutvust teha. Laste jaoks oligi matka üks huvitavamaid ja meeldejäävamaid sündmusi kohtumine hanedega. Kehakinnituseks ja jalgade puhkamiseks tegime vahepeal väikese puhkepausi, mille ajal lapsed said sooja teed ja küpsiseid. Matk lõppes linnapargis suure lehemölluga.

Õpetajate päeva puhul tuli meile esinema grupp Paldiski Gümnaasiumi õpilasi. Väike, kuid meeleolukas kontsert tegi südame soojaks ja pani ka uhkust tundma- olid ju esinejad meie endi kunagised kasvandikud. Aitäh neile tublidele lastele ja nende muusikaõpetajale!

Leivapäeval esitasid õpetajad lastele näidendi „Kakuke" ja lasteaia kokk Valentina näitas saalis lastele taina valmistamist. Samast tainast tehtud küpsetisi said lapsed õhtul ka maitsta.

17. oktoobril toimus väga vajalik tuleohutusalane koolitus „Evakuatsioon ja tulekahju korral tegutsemine" mille viis läbi Paldiski päästekomando maakonnavanem Heiki Kurisoo. Toimus evakuatsiooniõppus, milles osalesid lasteaia töötajad ja lapsed. Vastavalt kokkulepetele ja õppuse legendile toimus simulatsioon täpset aega ettearvamata. Tulekahu imiteeriti suitsusimulaatoriga ja 3 päästemeeskonnaliiget hindasid personali ning laste tegevust.

Kahjuks ei ole kõik uudised aga nii rõõmustavad.

Kurb on tõdeda, et mõnedele linnaelanikele ei ole miski püha- ka mitte oma kodulinna lapsed.

Juba kaks korda on, hoolimata lukustatud väravatest, öisel ajal tungitud meie lasteaia territooriumile ja tehtud seal tegusid, mida mõistus lausa tõrgub uskumast.

Esimene vandaalitsemine leidis aset 17. ja 18. septembril, sel korral murti koos uksepiidaga maha sõimeala mänguasjade kuuri uks, kuuri visati koos mullaga maa seest välja kangutatud känd, laste mänguasjade kasti sisse, otse mänguasjade peale, urineeriti. Sõimeala aiast tassiti välja mängumaja, liumägi ja mängulauad ja jäeti hoovi peale vedelema. Järgmisel öösel tuldi aga uuesti ja seekord varastati liumägi ära.

Teine sissetung toimus samuti nädalavehetusel, 8. ja 9. oktoobril, siis lõhuti sõimeala mängulauad sootuks tükkideks, hoovil asetseva lipumasti nöör oli lahti harutatud ja mööda hoovi laiali veetud.

Sellised asjad teevad kurvaks ja nõutuks- kas tõesti elavad selliseks vandaalitsemiseks võimelised inimesed meie linnas?

Siit ka palve kõikidele linnaelanikele: kui te olete midagi märganud või kuulnud meie hoovil toimunu kohta, palun teavitage sellest kas meid või politseid. Kõik vihjed on oodatud!

Ja palve linna lastevanematele: hoidke silma peal oma laste tegemisteltoimetamistel, eriti õhtusel ja öisel ajal, et nemad vähemalt ei pääseks selliseid pahandusi tegema.

Kuna sellise kurva noodiga lõpetada ei tahaks, siis lõppu veel üks rõõmustav uudis - 25. oktoobril tähistame lasteaia Naerulind 15.-dat nimepäeva! Kuna sellise kurva noodiga lõpetada ei tahaks, siis lõppu veel üks rõõmustav uudis - 25. oktoobril tähistame lasteaia Naerulind 15.-dat nimepäeva!

Naerulind tähistas nimepäeva

25. oktoobril tähistas lasteaed Naerulind oma nimepäeva. Sel aastal sai Naerulind 15-aastaseks ja juubelihõngulise pidupäeva puhul kutsusime külla oma parimad sõbrad ja toetajad, kellega koostöö siiani nii suurepäraselt on sujunud ja kelle abi ja toetust me lausa hindamatuks peame. 

Külalised ei saabunud loomulikult tühjade kätega.

Paldiski Linnavalitsus kinkis lasteaiale väga vajaliku multimeediaprojektori, Põhjasadam eesotsas hr Aleksei Tšuletsiga aga tõeliselt suure ja uhke televiisori. Tänu heategevusfondile Uus Laine saab lasteaed valida endale mänguasju Juku mänguasjakeskusest.

Paldiski Linnahoolduse OÜ poolt oli kingituseks sülearvuti.

Õnnitlusi ja kingitusi jagus ka Sipsiku lasteaia, AS Assistori, linnavalitsuse sotsiaalosakonna, Paldiski muusikakooli ja huvikeskuse esindajate poolt.

Oleme kõikidele meid meelespidanutele väga tänulikud ja loodame, et ka külalistele meeldis laste esitatud kontsert ning maitses pidupäevakringel.