Nädalateemal „Lemmikloom ei ole mänguasi" toimus meie kõige vanematel lastel, Pääsupesa rühmal, õppekäik Paldiski Linnaraamatu­kokku. Raamatukogu juhataja Aeri Salme tutvustas lahkelt raamatu­kogu ja lisaks näitas käsiraamatuid seoses lemmiklooma hooldamise ja kasvatamisega. Lapsed olid õppekäiguga väga rahul ning nad on avaldanud soovi raamatukogu veel külastada.

Pidamata ei jäänud ka veebruarikuu traditsioonilised üritused, vastla­päev ja sõbrapäev. Vastlapäeval, nagu ikka, käidi Peetri mägedes kelgu­tamas. Sel aastal, tänu Muumi rühma lastevanematele, võtsid ühisest kelgutamisest osa ka väikesed Muumi rühma lapsed. Kelgutajaid oli palju ning mägi kihas kelgutajatest nagu sipelgapesa. Pärast kelguta­mist sai süüa hernesuppi ja enne vastlakuklite söömist jagas muusika­õpetaja Bibi kõikidele vastlapäevalistele tunnustuseks aukirjad. Sõbrapäeval said kõik sõbrad saalis kokku, lauldi, mängiti, tantsiti ühi­selt, jagati sõbrakaarte ning veedeti koos lõbusalt aega.

Veebruarikuu kõige oodatum külaline oli arvatavasti Kloun Ummi klounietendus, mis oli samuti lõbus ja meelelahutuslik vahepala meie talvepäevadesse.

Veebruar ei ole veel läbi, tulemas on Pääsupesa rühma õppekäik Kad­rioru Kunstimuuseumisse ja käimas on ettevalmistused tähtsaks sün­nipäevaks, Eesti Vabariigi 95 aastapäevaks. Siinkohal õnnitleme kolleege, lapsi ja lapsevanemaid ning linnakoda­nikke Eesti Vabariigi aastapäeva puhul! Õnne ja edu kõigile!