Näituse avas pidulikult Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, kes juhtis oma avakõnes tähelepanu turismi kasvu tähtsusele meie riigi majanduselus.

Paviljon jagunes teemade järgi kolmeks alaks: esiteks “Puhkus Eestis”, kus olid kogu oma ilus esindatud eesti maakonnad Virust Võruni, laste saal ja peasaal, mis oli eraldatud erinevate maade turismiametite, firmade ja transpordiettevõtete tarbeks.

Peasaalis oli ka kontserdilava, kus osavõtjad ja külalised said nautida kontsertprogrammi ning boonuste ja auhindade loosimisest osa võtta.

Traditsiooniliselt oli Narva-Jõesuu esindatud oma stendiga, mida linn jagas seekord AS Narva-Jõesuu sanatooriumiga. Läheduses asus ka Meresuu SPA ja Hotelli esindus. Linna stendilt oli võimalik saada üksikasjalikku turismialast informatsiooni linnas tegutsevatest majutus-kohtadest, korraldatavatest meelelahutusüritustest, ajaloojektidest ja -mälestistest.

Viimaste aastate jooksul on näituse eksponentide arv pidevalt kasvanud. Esmakordselt olid sel aastal esindatud Peruu ja Brasiilia. Eksootilistest maadest pakkusid puhkusevõimalusi Indoneesia, Tai, Jaapan ja Iisrael. Jaapani stend äratas tähelepanu oma külluslikkusega: traditsioonilise teetseremoonia, aga ka karate õpitoa ja jaapani rahvusliku muusikaga.

Messil olid esindatud Eestis  populaarsed turismsuunad nagu Türgi, Hispaania, Dubai, Horvaatia, Küpros, Kreeka ja Madeira. Oma turismivõimalusi reklaamisid veel Soome, Norra, Läti, Leedu, Poola, Tšehhi, Bulgaaria, Gruusia, Ukraina ja Valgevene.

Näitusel osalesid segiläbi  nii turismiäri suured ettevõtjad kui ka väikeettevõtjad Eestist ja mujalt.

“Sel aastal jagunesid näitusekohad väga kiiresti, vanadele tegijatele lisandus palju uusi, muu hulgas üks vanaaegne vagun ja autobuss” ütles oma intervjuus “Linnalehele” Kersti Kont, Eesti Turismifirmade Liidu esimees ja üks näituse korraldajatest.