Narva-Jõesuu linnapea, Raivo Murd, tänas aktiivseid inimesi, kes tulid antud üleskutsega kaasa, ja märkis ära, et see töö, on selline töö, mida meie ei tee mitte kellegi teise jaoks, vaid ainult ise enda heaks. Samuti Raivo Murd kutsus üles kõiki linnlasi korrastama ja kaunistama oma kodu - majade hoove ja selle ümbrust, avalike kohti. Tänavu tähistab Narva-Jõesuu oma linnaõiguste saamise 20 aastapäeva ja kõigil nii linna külalistel kui ka elanikel on hea vaadata ja meele teeb rõõmsaks ilus, korras elukeskkond.

Eesti Töötukassa Ida-Virumaa osakonna Narva büroo juhataja Alla Ojavere innustas kõiki aktiivselt võtma osa vabatahtlike tööst, sest see on see töö mida me teeme enda ja oma lähedaste heaks. "Vabatahtliku töö otsene eesmärk ei ole majandustegevus, tulu saamine ega tööjõukulu kokkuhoid. Samuti ei või vabatahtlikuna teha tööd, mille tegemiseks tavaliselt kasutatakse peamiselt palgalist tööjõudu. Vabatahtlikul tööl osalemise ajal maksab töötukassa stipendiumi 3,84 eurot päevas." Ütles Alla Ojavere.

Raivo Murd ütles, et Narva-Jõesuu linn on tänulik kõikidele vabatahtlikele, kes täna ja ka tulevikus võtavad osa linna heakorrastamisest ning aitavad viia läbi üritusi.