Žürii tööd juhtis traditsiooniliselt linnapea, seekord siis Raivo Murd. Kohtunike töös on igaastaselt kaasa löönud ka St.Peterburist pärit helilooja Viktor Pleštšak. Publiku hulgast valitud žüriiliikmeks osutus endine meer ja tänane Ida-Viru maavanem Andres Noormägi. Kõik esinejad said mälestuseks tänukirjad ja Narva-Jõesuu sümboolikaga suveniirid ning uhiuue ülevaateraamatu linna ajaloost. 

On ääretult tore, et Kirde-Eestis on sündinud taoline puhkpillimängijaid ühendav traditsioon, mis, arvestades publiku huvi, järjest populaarsust kogub. Et asjad kenasti jooksesksid, et asi toimiks ja et kultuurielu Narva-Jõesuus ikka täistuuridel töötaks, on oma meeletu energia ja töö andnud Jevgeni Timoštšuk linnavalitsusest. Ta on enese ümber suutnud koondada teovõimelise ja professionaalse meeskonna, et nii linlastel kui ka külalistel alati huvitavat meelelahutust oleks. Ja loomulikult pole vähetähtis ka koostöö ilmajaamaga, et poleks tuult ega vihma, et nii muusikutel kui ka publikul mõnus õhtu oleks. 

Ega viies kuuendata jää. Kuigi sügisesed tuuled järjest valjemaid tuure koguvad, tulevad kaunid päikeselised päevad ka aasta pärast ja ka suvel 2014 on jälle kõik muusikasõbrad oodatud Narva- Jõesuu Puhkpillilahingusse.