Tallinna Linnavolikogu otsuse eelnõu kohaselt pannakse Mai tn 4-1 asuv korteriomand avalikule kirjalikule enampakkumisele alghinnaga 153 000 eurot. Korteriomand moodustab mõttelise osa 2010 m² suurusest Mai tn 4 kinnistust, mille maakasutuse sihtotstarve on 45% elamumaa ja 55% ärimaa. Korteriomandi reaalosaks on 217,4 m² suurune mitteeluruum.

Mai tn 4 kinnistu paikneb Mai tänava ja Raudtee tänava ristumiskoha ning raudtee ja Nõmme jaamahoone läheduses. Kinnistul paiknevad kahekorruseline, algselt enne 1910. aastat verandaga suvilaks ehitatud ning 1924. aastal ümber ehitatud ja laiendatud puithoone ja kuur. Ahju- või kaminaküttega hoone teisel korrusel paiknevad kaks eluruumi ja esimesel korrusel paikneb mitteeluruum, mis kuulub Tallinna linnale. Mai tn 4 hoone, milles asus Nõmme vanim apteek, on tunnistatud kultuurimälestiseks.

Mai tn 4-1 asuva mitteeluruumi korteriomandi reaalosa moodustab hoone esimesel korrusel asuv mitteeluruum, mille koosseisu kuulub kaheksa ametiruumi, laoruum ning kaks sanitaarruumi. Mitteeluruumil on kaks sisse- ja väljapääsu Mai tänavale ning üks sisse- ja väljapääs sisehoovi. Ruumid on heas või rahuldavas seisukorras.

Vastavalt AS-i Rime Kinnisvara Vahendus eksperthinnangule on Mai tn 4-1 asuva mitteeluruumi korteriomandi turuväärtuseks 153 000 eurot.