Laupäeval ühendati jõud Naiskodukaitse ja Kodutütarde vastlapäeva osalistega, kus lisaks noortele said tegevuses osaleda ka lapsevanemad. Korraliku kõhutäie eest hoolitsesid Tallinna ringkonna Muusika jaoskonna Naiskodukaitse liikmed, pakkudes traditsioonilist hernesuppi ja magusaid vastlakukleid.
Foto: Päivi-Pääsu Kreutzwald

Laager kulmineerus pühapäeva hommikuse matkaga Militaarseikluse ruumidesse, kus huvilised said airsoft relvadega maha pidada korraliku lõpulahingu.

Ürituse korraldusliku poole eest hoolitsesid Kodutütarde rühmavanem Katriin Ivanov ja Noorte Kotkaste rühmapealik nooremveebel Rain Järv , lisaks abikoolitajaid Gertu Kinks , Sirle Lumi , nooremveebel Viktor Ivanov , Joonas Tammeaid . Rohked tänusõnad kõigile osalenud noortele kes aitasid laagrist luua ühe unustamatu elamuse. Rõõm on tõdeda, et innukust ja sära jätkus kõigile terve laagri jooksul. Ees ootab seiklusrikas aasta rohkete võistluste ja üritustega millest esimesed on juba mõne nädala pärast.

Nõmme Noorete Kotkaste ja Kodutütarde organisatsioone hakati looma 1930-ndatel, kus parimatel aastatel kuulus organisatsioonidesse kokku üle 200 liikme. 2012. aastal taasloodud Nõmme rühmas on 7-18aastaseid noori vanuses kokku juba ligi 60. Nõmme noored ootavad jätkuvalt oma ridadesse uusi huvilisi, kui tunned, et soovid saada teadmisi, kogemusi ning super elamusi võta meiega julgelt ühendust. Täpsem informatsioon Nõmme malevkonna veebilehel http://malevkond.ee/malevkond/noored-kotkad-ja-kodututred/