Robert Kasela - parim sulgpallur, mehed. Eesti 2012. aasta täiskasvanute meister meespaarismängus; kolmekordne 2012. aasta noortemeister U19 klassis.

Kristin Kuuba - parim sulgpallur, naised. Eesti 2012. aasta täiskasvanute meistrivõistlustel 3. koht naisüksikmängus; kahekordne Euroopa noorte karikasarja võitja paarismängus; Sigulda rahvusvahelise turniiri võitja naisüksikmängus.

Mikk Järveoja - parim juunior. 2012. aasta noortemeister U19 klassi paarismängus; Euroopa noorte karikasarja 3. koht segapaarismängus; Sigulda rahvusvahelise turniiri 3. koht meesüksikmängus.

Helina Rüütel - parim naisjuunior. Kahekordne Euroopa noorte karikasarja võitja paarismängus; 2012. aasta noortemeister paarismängus; Sigulda rahvusvahelisel turniiri 2. koht naisüksikmängus.

Marcus Lõo - parim noor. 2012. aasta Eesti noortemeister paarismängus; 3. koht üksik- ja segapaarismängus.

Kati -Kreet Marran - parim noor. Euroopa noorte karikasarja 3. koht paarismängus; kahekordne võitja Soome noorte GP-etapil U17 klassis. Robert Kasela, Kristin Kuuba ja Helina Rüütel arvati esmakordselt Eestitäiskasvanute koondisesse võistkondlikel Euroopa meistrivõistlustel Amsterdamis, kus nad saavutasid esimesed võidud täiskasvanute hulgas omas mänguliigis.

Aga ka teised tublid noored kerkisid esile, sest Ees noorte meistrivõistlustelt võideti kaheksa noorte meistritiitlit ja kokku 19 medalikohta. Edukad olid veel Liis Järveoja (kolmekordne hõbe), Kirke Karolin Heiter, Piret Loorits, Kerli Kuus, Albert Tamm. Rahvusvahelistel ja noorte GP-etappidel saavutasid auhinnalisi kohti veel Isabel Normann, Marten Lepasaar ja Robert Joonas.

Rõõmu teeb vast kõige rohkem see, et endised mängijad, kes lõpetasid edukalt gümnaasiumi, õpivad kõik sügisest kõrgkoolides: Liis Järveoja (TÜ), Robert Kasela, Karel Künnapuu ja Gert Kuusik (TTÜ) ja Kalev Smidt (Baltifi lmi- ja meediakool). Arvan, et seal kulub ära see püsivus, järjekindlus ja edusoov, mida on neile andnud ka pikaajaline tegelemine sulgpallimänguga.

Loodame alanud aastal edukat tegutsemist. Lootust annab uute algajate liitumine ja kokku on meid siis 47 sulgpallihuvilist harjutamas. Soovime ka Nõo vallale ja vallaelanikele edukat aastat!