Seevastu oli 1. juunil ilm imeline! Päev algas pisematele mõeldud tegevustega. Alustati vallatu ringkäiguga, kus tutvustati mänguplatse ja tuletati meelde paar vana lastemängu. Edasi oli kõigil väikestel teatrisõpradel võimalus vaadata Kivi-Vigala Lasteaias valminud näidendit „Pipi sünnipäev". Selle toreda näidendi aitasid publikuni tuua kasvataja Virge Kaldma ja lauluõpetaja Eda Soosaar. Suured tänud toreda ja vahetu teatrielamuse eest vahvatele näitlejatele ja juhendajatele!

Edasi läks asi aga tegusamaks. Õues sai oma rattasõidu oskusi harjutada ja proovile panna vigursõidus, mängida sabakulli ja niisama hullata ning joosta. Vahepeal oli väljakule ilmunud ka päris hobune. Nüüd oli kõigil lastel võimalus seda isegi maal harulduseks muutunud kodulooma patsutada ja paitada. Julgemad said hobuse seljas väikese ratsasõidugi ära proovida. Hobuse peremees Sulev Park oli väga sõbralik ja jutustas meeleldi hobustest ja nende pidamisest. Suured tänud ka Sulevile ja hobusele, et meie päeva ilusamaks ja soojemaks muutsite!

Pärast väikest rabelemist oli aeg loomingulisemateks tegevusteks. Iga osaline sai soovi korral Ilona Pappe juhendamisel meisterdada endale käsitöökaarte või siis hoopis värviraamatut, anda oma panuse ühisesse seinamaali või siis hoopis endal nägu värvilisemaks muuta.

Ka suurematele toimusid Karin Hekki, Angela Vodolaštzenko ja vabatahtlike abil võistlused. Kahjuks peab märkima, et osavõtt oli palju napim, kui väiksemate laste puhul, aga ilmselt oldi juba õhtuse disko ootuses.

Disko avasid tantsutüdrukud playboxiga. Diskoriteks olid sel korral meie oma keskuse noored: Rauno ja Margus, kelle jaoks oli see esimene suurema peoõhtu korraldamine. Tundub, et esimene vasikas sai enam-vähem üle aia ja uusi kogemusi nopiti seoses korraldamisega ka. Siin veel suured tänud Rego Reitavile Märjamaalt, kes meie pidu valgustusega ilmestada aitas.

Usun, et päev oli kõigile lastele vahva ja meeleolukas!

Kogu see ettevõtmine sai teoks tänu noorte NAF projektile ja vahvatele noortekeskuse noortele.

NAF projekt on ESF projekti „Noorte konkurentsivõime suurendamiseks ja sotsiaalse tõrjutuse vähendamiseks ühiskonnale pakutava noorsootöö teenuse osutamine läbi noortekeskuste" üks osa ja seda rahastab Euroopa Sotsiaalfond ja Eesti noorsootöökeskus.