Laagris osales 22 noort Antslast, Vastseliinast, Sangastest, Mõnistest, Võrust, Kuldrest, Lüllemäelt ja Hispaaniast Alicantest.

Sellel aastal õpetasid noori Tartu muusikud: Karl Laanekask, Signe Hansen, Mati Sütt ja Ilja Sharapov. Oma lavalisi kogemusi ja õpetusi oli laagrilistega jagama ja õpetama tulnud Kärt Tomingas, kes samal ajal tegi siin oma sõpradega proove enne Hiiu Folgile minekut ning andsid ka meile meeli ergastava ning südantsoojendava kontserdi.

Laagri esimestel päevadel moodustusid noortest bändid, kes õppisid terve nädal lugusid laagri lõppkontserdiks. Hommikuti toimusid Ilja Sharapovi juhendamisel rütmikatunnid ning viidi läbi seminarid teemadel: "Praktiline muusikateooria" Karl Laanekase juhendamisel ja "Kuidas olla laval" Kärt Tominga juhendamisel.

Esimese ja teise päeva õhtul vaadati filme: "Üks korter ja kuus trummarit", "Müramuusika" ja Frank Zappa New Yorgi kontserdit 80-datest, mille mõjutused olid tunda terve laagri jooksul - metronoomi taktil harjutati lugusid ning kättesattuvate esemetega tehti rütmi.

Vihmasest ilmast hoolimata käidi bändi tegemisele vahelduseks ekskursioonil Eesti Vabariigi lõunatippu viival matkarajal Mõnistes, Naha külas. Seejärel külastati kõige lõunapoolsemat motoklubi Wildhogs, kes selle aasta augustis pidas oma 15. sünnipäeva. Noored esitasid neile mõned rütmilised lood ning vahetasid kontakte edaspidiseks koostööks. Laupäeval valmistuti terve päev Veski Pubi hoovis toimunud õhtuseks kontserdiks, kus neli laagribändi - Punt, Laulupallid, Fat Pipe ja Must Siks astusid publiku ette. Repertuaari kuulusid Johnny Cash´i, The White Stripes´i, J.M.K.E., Justa mendi, Adele, Ray Charles´i, Tina Turner´i, Radiohead´i, Bob Marley, Ivo Linna ja Tom Petty poolt tuntuks lauldud lugusid.

Üles astusid laagri juhendajad, kes koos musitseerinud pool aastat ning esitasid mõnusa fiilinguga lugusid 60-datest: Dancing In The Streets, The Harder They Come, Silly Wasn´t I, Sunny jne.

Õhtu jätkus Antsla noortebändi SöBeRiD ja Vastseliina Cosmo üles astumisega. Külalisena oli Tartust kohal ansambel Jetpack Stanley.

Nii sai tänavune laager läbi ja rohke osaluse järgi otsustades vajavad Lõuna- Eesti noored sellist bändimuusikalaagrit, kus ennast teostada, tegeleda omaloominguga, õppida üksteisega arvestama ning leida ühine muusikaline keel.

Hauka Rocki laager toimus MTÜ Antsla Noorteklubi projekti "Noortebändide seminar", Hasartmängumaksu Nõukogu, Antsla Kultuurija Spordikeskuse, Eesti Kultuurkapitali ja Antsla valla toetusel. Täname veelkord kõiki osalejaid ja toetajaid!