Muusikaline õpe toimub kogenud ja tuntud noorte Eesti muusikute juhendamisel ansamblist Dramamama (Mikk Tammepõld, Laur Joamets, Viljar Norman, Ott Adamson, vt ka www.dramamama.eu), kes on osalenud tuntud projektides nagu nt "Eesti otsib superstaari" ja Ott Leplandi ansamblis. Juhendajad jagavad kogemusi stuudiotööst, lavatehnika kasutamisest, managemendist ja bänditegemisest üldiselt. Lisaks individuaalse pillimänguoskuse ja lauluhuvi lihvimisele pööratakse tähelepanu kokkumängule ja musitseerimisele. Tutvustatakse ka võimalusi, kuidas ümber käia oma instrumentide ja võimendustega. Räägitakse ka ansambli promomise ja oma kuulajate leidmise tähtsusest, stuudiotööst ja esinemiskogemustest.

Laagris osaleja võiks olla soovituslikult 14-20-aastane. Oodatud on muusikahuvilised Võrumaalt ja kogu Lõuna-Eestist. Laagris osalemine ei vaja pikaaegset muusikalist kogemust. Piisab sellest, kui tunned huvi bändi tegemise vastu, oskad natuke mõnda instrumenti mängida või laulda.

Laager toimub Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuse ruumides. Laagri osalustasu on 40.- eurot, mis sisaldab nii toitlustust (15 korda) kui ka õppetasu. Toitlustamine toimub kohalikus söögikohas ja ööbimine Kultuuri- ja Spordikeskuse ruumides.

Lisaks igapäevaselt toimuvatele töötubadele, seminaridele ja bändiproovidele toimub reedel, 22. juulil ekskursioon Otepää loodusparki, kus saab matkata Murrumetsa matkarajal (3,5 km), pidada piknikku ja ujuda Pühajärves.

Laager kulmineerub 23. juulil kell 19.00 Antsla laululaval suure lõpukontserdiga „Hauka Rock 2011", kus astuvad üles nii laagri juhendajad ansambliga Dramamama kui ka ansamblid Werro Wolves ja Murdlaine. Lisaks saavad esinemisvõimaluse laagris osalejad, kellest viimastel on vabatahtlikuna võimalik osaleda ka kontserdi korraldamistoimkonnas.

Kontserdi külastajal ei ole vaja karta, et kõlama saab ainult raju heavymuusika, mis suunatud vaid kindlale sihtrühmale. Õhtune kontsert on mõeldud ikka kõigile neile, kes tahavad tulla ja nautida muusikat vabas õhus ning tantsida.

Kui bändid kuulatud, jätkub pidu diskoga, kus plaate keerutab legendaarne Onu Bella. Ürituse pilet maksab 5.- eurot ja on saadaval kohapeal.

Kellel on huvi Hauka Rock´i laagri või kontserdi vastu, leiab täpsema informatsiooni aadressil web.zone.ee/haukarock.

Ootame kõiki huvilisi laagris osalema ja kontserti kuulama!