26. detsembril 2012 osaleti Valmiera koolidevahelisel võistlusel, kus parim võistkond oli Kilingi- Nõmme I võistkond.

28. detsembril toimusid Saarde valla 2012. aasta noorte meistrivõistlused. Neidude parimad olid Karin Rea, järgnesid Helena Tann ja Kristel Talvik. Noormeeste parimad olid Mario Mihkelson, Hendrik Raid, Ats Kaldma ja Arvi Laasme.

6. jaanuaril 2013 toimus individuaalses mängus Pärnumaa XXVII meistrivõistluste lahtine III etapp Saugas. Meie parimad olid noormeestest Mario Mihkelson, Arvi Laasme ja Marcus Jürimäe, neidudest aga Kristel Talvik, Helena Tann ja Karin Rea.

26. jaanuaril Kalju Tiigi VIII mälestusturniiril Arukülas olid parimad noortest Kilingi-Nõmmest. 03.02.2013 - Eesti noorte meistrivõistlused koroona üksikmängus, kus esimesteks tulid Mario Mihkelson ja Helena Tann.

9. veebruaril toimunud Eesti nais- ja meespaaride meistrivõistlustel (läti laud) novuses olid parimad Arvi Laasme ja Kerdo Lensment.

Pärnumaa meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses on veel tulemas ja mingu meie noortel seal hästi! Koroonamängijate tubli treener on Viire Talts, kellele palju kiitust nii ilusate kohtade eest! Kellel soovi, siis trenn toimub igal neljapäeval gümnaasiumi aulas kell 14.00.