29.-31.märtsini toimus meie rühmalaager kultuurikeskuse ruumides. Seekord oli tegevus mitmekülgsem kui tavaliselt. Traditsioonilistele tegevustele (nagu kabevõistlus ja riviõpe) alternatiivina õppisime seekord tundma rahasid, mida on kasutatud Eesti Vabariigis algusaastatest alates.

Tegime ka puutööd - kõik osalised meisterdasid vineerisaage kasutades endale vineerist lille, millel ei puudunud ka vars ja leht. Käisime ka Pilistveres Hermani juures, kes rääkis meile suurest reedest ja lihavõttepühadest.

Pühapäeval näitasime lastele, kuidas teha auku jaanalinnumunasse, kuidas sisu kätte saada ning valmistasime ka omletti. Ei puudunud ka pannkoogid.

Tahame tänada kultuurikeskuse head perenaist Riinat, sügav kummardus linnavalitsuse ees, kes on olnud meie toetaja juba aastaid, suured tänud Võhma Gümnaasiumile ja puutööõpetajale Toomasele isiklikult. Ilma teieta oleks meil raske oma tööd hästi teha.

Maikuus on eelarves planeeritud 2-päevane jalgsimatk, marsruut pole veel paigas. Juunikuus on oodata külla Läti noori Kuramaa piirkonnast - sealt, kus käisime eelmisel suvel oma rühma noorte kotkastega.

Enne või peale linnapäevi on plaanis läbi viia 5-päevane laager ühel militaarse tähtsusega saarel. Tegime ka motivatsioonikirja Kaitseliidu Peastaapi, taotlesime kohti sõjaväelaagrisse Leedus. Nüüd on kohad meil olemas, loodame, et on ka osalejaid. Kahjuks on mitmed meie Võhma rühma noored kotkad saanud vahepeal täisealisteks või astunud poiste ridadest meeste ridadesse, aga me ei jäta sidet nendega, tihti saavad nad olla meile abiks ürituste korraldamisel. Organisatsioon on ju ühine. Suur tänu Teile, Martin, Romet, Andris.