Sellel aastal esindasid kaitseliidu noorteorganisatsioone Noored Kotkad. Poisid olid üle Eesti neljast malevast: Põlva, Sakala, Rapla ja Harju poisid igast malevast 8 noort kotkast. Poistele oli ettevalmistatud kava, mida Harju noored asusid kokku õppima 31. mail. 1.juunil toimusid juba proovid Pirita Velotrekil. Noorte Kotkaste organisatsioon premeeris neid tublisid poisse, kes olid tulnud osalema, ekskursioonidega Tallinna Lennusadamasse ja teletorni. Lennusadama ekskursioon oli 1. juuni õhtul, paraku toimus samal õhtul ka Loksa Gümnaasiumis edukate vastuvõtt ning nii loobusid poisid ekskursioonist, sest soovisid olla vastuvõtul.

2.-3. juuni olid tihedad proovide päevad, et pühapäeva õhtul kell 17.00 algav põhietendus hästi välja tuleks. Kui ilm oli koguaeg veidi hall ja saime ka vihma, siis peaetenduseks tuli välja ka päikest.

Harju poiste esindus koosnes staabi ja Loksa rühma poistest. Loksalt olid Kristo Metus, Marko Kurisoo, Siim Aksel Amer ja eriline tänu Marko Metusele ja Kristjan Tarningule, kes pidid reedel tegema kiire otsuse, et teisi hädast välja aidata.