Türi Noortekeskuse noortejuht Erika Terase sõnul toimub 15.- 17.augustini seiklusringi lõpulaager telkimisega Türje külas Lääne- Virumaal. Laagrikavas on oluline koht meeskonnatöö mängudel ja - harjutustel, erinevatel mängudel ning käelistel tegevustel. Kolme päeva sisse mahuvad ka lõkkeõhtu, öökino ning palju üllatusi.

Kui seiklusringi laagrisse soovijaid on juba hulgaliselt kirja andnud, siis 22. - 26. augustini toimuvasse päevalaagrisse „Terve ja aktiivne koolilaps" oodatakse aktiivsemat registreerimist.

Esimesse ja teise klassi minevatele lastele mõeldud päevalaager toimub Türi Noortekeskuse ruumides kell 10- 15 ja see on Terase sõnul hea võimalus lapsevanematele häälestada lapsi koolilainele. Laagris arendatakse mänguliste tegevuste kaudu vaimset, füüsilist ja sotsiaalset koolivalmidust, õpetatakse programmi "Otsi Otti" kaudu käitumist ja toimetulekut metsa eksimise korral. Samuti tutvustatakse lastele ja nende vanematele noortekeskuse võimalusi algklassi õpilase koolijärgse aja sisustamisel ja järelevalvel.

Laagripäevade sisse mahub ka ekskursioon Kurgja Talumuuseumisse.
Laagrilistele pakutakse kord päevas süüa.

Esimesse ja teise klassi minevatele lastele mõeldud päevalaager on osalejatele tasuta, kuna seda toetab Leader koostöökogu. Kirjapanek on alanud ja kohtade arv on piiratud.

Kolmandana laagrina augustis toimub 26.- 28.augustini perelaager „Hej- hoo, pere koos" Samlikul. Ka see laager on osalejatele tasuta ja registreerimine on alanud.

Kirjapanek laagritesse Türi Noortekeskuses (avatud esmaspäevast neljapäevani kell 12-20), telefoni teel 5360 8504 (noortejuht Erika Teras) või ekirja teel erika.teras@tyri.ee

Lisateavet saab Türi Noortekeskus FACEBOOKIS.