Seoses laevablokkide tootmise ühisprojektidega aastatel 2007-2008, külastasid tallinna spetsialistid laevatehast korduvalt. Tehase tootmise organiseerimise tase ja seadmed avaldasid muljet. Seepärast valiti tootmise laiendamiseks parim variant.

Natuke ajaloost

Ajavahemikul 2005-2006 moodustus SRC masinaehituse laevaehitusgrupi allüksuse baasil tugev kollektiiv. 2006.aastal ostsid erainvestorid allüksuse ära.

2010.aastal vahetus omanik ning seoses sellega muutus ka arengustrateegia, mille tulemusena tekkisid lahkhelid uue juhtkonnaga ning võtmetöötajad sattusid valiku ette -kas lülituda ümber vähem huvipakkuvale tegevusvaldkonnale või jätkata oma liini võõrale tahtele vaatamata. Nii asutasidki kogenud insenerid sel kevadel uue firma Nova Production.

Perspektiivid

Käesolevaks ajaks on ettevõte näidanud end usaldusväärse metallkonstruktsioonide tarnijana masinaehitus- ja tööstusobjektidele. Teostatud on mitmeid suurprojekte. Nende seas metallkonstruktsioonide valmistamine keemiakombinaadile Kesk-Aasias ja Göteborgi reisisadama estakaadi montaaž.

Ettevõtte klientideks on Eesti, Soome, Rootsi ja Norra suurfirmad nagu Merko, Nordecon, Tallinna Sadam, Skanska, Andritz, Metso, Sandvik ja teised ettevõtted, mille aastakäibed ületavad üle kümne korra Eesti riigieelarvet.

Nova Production on valinud mõõduka kasvupoliitika. Seepärast massilisest tööjõu värbamisest hetkel rääkida ei saa. Kohalikke spetsialiste hakatakse tööle võtma vastavalt vajaduse tekkimisele. Esmajärjekorras võimendatakse müügiosakonda ja insenerikeskust. Ühtlasi on ettevõte huvitatud ka keevitajatest, metallkonstruktsioonide monteerijatest ja kogenud tootmistöölistest.

Põhjalikumat teavet ettevõtte arenguplaanidest ja vakantsetest töökohtadest on võimalik saada tehasest või aadressil info@novaproduction.eu

Ootame kõiki huvilisi spetsialiste!