3. nov osales õp Tuuli Järva koolitusel „Väärtuste õpituba".

5. ja 11. nov meisterdasid 3.-4. kl õpilased õp Niina Raitmaa eestvedamisel ja lastevanemate juhendamisel jõuluehteid, et osaleda detsembrikuus Jõululaadal Türil.

7. nov osalesid 1.-4. kl lapsed Paides balletiajaloo kiirkursusel "Päikesekuningast Kratini".

11. nov tähistasime koolis isadepäeva. Tänud kõikidele laste isadele ja ka emadele, kel osutus võimalikuks veeta üks vahva õhtupoolik koos kooliperega!

15. nov esitasid 4. kl lapsed KENKi programmi "Hoia Metsa" raames korraldatud looduskaitseteemalise omakirjutatud näidendi.

17. nov osalesid 4. kl õpilased Elis-Erika Maasi ja Kristiina Liivaoja maakondlikul luulekonkursil "Ellen Niiduga Midrimaal", kus oma vanuseklassis saavutas Elis-Erika III koha.

22. nov osalesid õp Niina Raitmaa ja sotsiaalpedagoog Kati Tsirk tugisüsteemide infopäeval Paides.

25. nov tähistasime Kadripäeva karnevaliga. Juba neljandat aastat osaleme konkursil „Järvamaa parim noor kunstnik". Esimese vooru tööd teemal „Masin" tuli viia Paide Huvikooli 26. novembriks. Töid laekus 4.-9. klassini.

30. nov esineb Roosna-Alliku koolis korraldataval traditsioonilisel poiste laulupäeval 2. klassi õpilane Rasmus Lilletai.

3. dets
saavad Paides kokku maakonna laulvad päkapikud, kes esitavad rahvale meeleolukaid talve- ja jõululaule. 3.-4. klassi õpilased valmistuvad selleks juba hoolega. Tore oleks, kui vanemad sel päeval leiaksid aega ja tahtmist lastega kaasa tulla, et nad suures laadasaginas kaotsi ei läheks.

Seoses üleeuroopalise jäätmetekke vähendamise nädalaga osalesid Peetri lasteaia vanema rühma lapsed keskkonnaameti korraldatud taaskasutusteemalise poekoti konkursil „Minu sõbralik poekott".

Lapsevanemate toodud teksapükstest lõigatud 20x20 riidetükid ja koti sangad ühendati sõlmides ja valmis meie rühma poekott „Lipp-lipi kõrval, lapp lapi kõrval, ilma nõela pistmata".

Kõik vanema rühma lapsed käisid 9. novembril õppekäigul Peetri postkontoris, kus postipakk ühiselt Pärnu poole teele saadeti. Lastel oli huvitav näha ja teada saada, mida Asta Enniko pakiga enne postitamist tegema pidi ja millist teed pidi pakid liiguvad. Paljud lapsed said teada, kus Peetri postkontor asub ja milleks seda vaja on.

Mardipäev oli lasteaias lõbus. Külas käis kloun, kes kõik lapsed naerma ajas ja pealtvaatajatelegi lihtsamaid trikke õpetas. Iga laps sai endale pikast õhupallist soovi järgi tehtud vigurkuju.

14. novembril tähistati isadepäeva. Tervitussõnad ütles külalistele direktor Janno Nau. Noorema rühma lapsed esitasid lõbusa lühinäidendi „Naeris". Kohaletulnud said kuulda luuletusi ja laule isadest ning suuremad lapsed tantsid koos isadega. Ühiselt valmistati lõbusaid ja tervislikke võileibu ning isadele anti üle medalid ja maalitud portreed.

24. novembril toimus lasteaias kadripäeva mänguhommik, kus tutvustati kombeid ja mängiti rahvuslikke mänge. Ajavahemikul 13.-21. oktoobrini on lasteaiast kaduma läinud Mattiase tõukeratas. Kui kellelgi on infot „ise tulnud" tõukeratta kohta, palume teatada lasteaeda telefonil 386 4393.

Täname:
Tõnu Aasa, kes parandas ära (mitmendat korda) lasteaia tõukerattaid, Lea Tammistet, kes tõi lastele punapeeti, ja perekond Aasa kõrvitsate eest.