Virgo Veldi õppis Tallinna Georg Otsa nimelises muusikakoolis Villu Veski ja Olavi Kasemaa juures. 1993. aVirgo Veldi on töötanud saksofoniõpetajana Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis, Sibeliuse Lukios Helsinkis ja aastast 2001 on ta EMTA saksofoni õppejõud. Virgo Veldi on esinenud solistina koos paljude orkestritega ning osalenud Nyyd Ensemble'i projektides.

1999. aastast on Virgo Veldi saksofonikvarteti Saxest liige ja muusikaline juhendaja. Pianist Mati Mikalai on hinnatud paljude interpreetide kammeransambli partnerina, kõige tunnustatum on tema klaveriduo Kai Ratassepaga.astal lõpetas ta Tallinna Konservatooriumi ning 2004. aastal Sibeliuse Akadeemia magistratuuri Pekka Savijoki saksofoni klassis. 1990. aastal sai ta III preemia Eesti puupuhkpillimängijate konkursil Tallinnas.

1994. aastal võttis osa rahvusvahelisest altsaksofonistide konkursist Belgias Dinantis. 1996. aastal võitis ta I preemia ja publikupreemia Eesti noorte interpreetide konkurss-festivalil „Con Brio".

Ta on väga võimekas soolopianist, seda ka nüüdismuusika vallas.

Mati Mikalai lõpetas 1995. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Bruno Luki, Ivo Sillamaa ja Lauri Väinmaa juures, 2002. aastal omandas magistrikraadi ning jätkas doktoriõppes. Ta on täiendanud end tunnustatud pianistide Liisa Pohjola, Jose Ribera ja Lazar Bermani meistrikursustel.

Mati Mikalai õpetab klaverit Tallinna Muusikakeskkoolis aastast 1997 (alates 2001 osakonna juhatajana) ning Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias aastast 2000.