Tegelikult oli Eestis ikkagi kohti, kus lumelauad alla panna, ja ka võistlusi, kus osaleda. Meie lähimas suusakantsis Holstre-Pollis oli kunstlumel võimalik ligi 2 km rajal märtsi keskpaigani rahulikult libiseda. Eesti suuremates suusakeskustes, nagu Otepääl, Mammastes, Valgehobusemäel, Pirital, Pannjärvel ja Jõulumäel oli võimalik lühematel ringidel korraldada ka tasemel võistlusi.

Meie valla noortel oli vähese lumetreeningu kiuste kokkuvõttes ikkagi hea suusahooaeg. Tänu treeningvõimalustele Holstre-Pollis, Audentese koolis Otepääl ja tublidele treeneritele oli meie valla suusatajatel tihti asja autasustamispoodiumile. Mitmetel võistlustel saavutas häid kohti Oliver Pikkor, kes saavutas vanuseklassis M14 kokkuvõttes ETV-Swedbanki suusasarjas 2. koha. Oliver võitis oma vanuseklassis ka Eesti noorte meistrivõistlustel 3. koha.

Genri Pähnapuu võitis ETV-võistlussarjas Albus sprindivõistluse. Kokkuvõttes oli ta 7. Tublid olid samas võistlussarjas Kertu Kumm, Greete Almre, Teesi Tuul, Teevi Tuul, Johanna Ruljand, Kevin Daniel Platov, Andra Aavik ja teised. Viimase lume võistlusel märtsi lõpul Jõulumäel olid parimate hulgas Teevi, Teesi, Karl- Erik, Kertu ja Oliver. Meie valla suusaneiu Seila Peek, kes õpib Otepääl Audentese spordikoolis, oli hooajal sisuliselt oma vanuseklassis vabariigi parim. Seila on valitud ka meie vallas kahel korral parimaks sportlaseks. Talve algul saavutas ta Eesti noorte MV 5 km distantsil klassikasõidus 3. koha, sprindis 2. koha ja seepeale tulid võidud ka 5 km vabadistantsil, ETV-Swedbanki viieetapilisel võistlusel ja suusakrossil Jõulumäel.

Koos Teevi Tuule ja Katrin Kahuga sai Seila Peek kaela hõbemedali N20 vanuseklassis Eesti MV teatesõidus. Veebruari alguses Rovaniemis Põhjamaade noorte võistlustel tuli mõõtu võtta parimatega Norrast, Rootsist, Soomest, Eestist ja ka USA-st.

Seal võidetud sprindi 8. kohta peab alati rõõmsameelne Seila hooaja parimaks tulemuseks. Ka hindab ta märtsikuus Otepääl koolinoorte suusatamise maailmameistrivõistlustel saavutatud 4. kohta väga heaks. Võimekal ja töökal suusaneiul on tänu järjepidevale arengule kõrged eesmärgid ja uuel hooajal on Seila ka Eesti juunioride koondise liige. Noor andekas suusaneiu vajaks toetust ja sponsoreid sellisele tehnilisele alale, kus suusavarustus, suuskade määrimine, treeningvahendid ja vajalikud treeninglaagrid on väga kulukad. Alati elab vallarahvas kaasa muidugi meie Algo Kärbile. Saime nautida tema head sõitu olümpia teatesõidus, Skandinaavia karikavõistlustel Otepääl, Oslo maratonil ja teistel võistlustel.

Peagi algab uueks hooajaks valmistumine, sellega koos tulevad rasked treeningud ja lootus, et järgmisel talvel saab ka suusarajamasinat kasutada.