Sõbralik sõbrapäev ja vabariigi aastapäeva tähistamine

5.-6. klasside õpilastele on alanud ettevalmistavad loengud suviseks „Kaitse end ja aita teist" laagriks. Koolipere on ühiselt tähistanud nii sõbrapäeva kui vabariigi aastapäeva.

Sõbrapäeval sai koolipere otsida koolimajja peidetud südameid ja ka ise püüda leida erinevaid südamekujulisi esemeid ning need üles pildistada. Samuti lahendati sõbrapäevateemalist viktoriini ja mängiti sõbralikke ringmänge.

Südamete kogumise võistluse võitis ülekaalukalt 2. klassi tüdruk Sandra, kellele paljud vanemate klasside õpilased oma leitud südamed südamest ära kinkisid. Mark oli aga leidnud üles nii kooliõe südamekujulised kõrvarõngad kui aknakaunistused ning need telefoniga fotodele püüdnud. Kõige enam olid punasesse ja roosasse riietumisega vaeva näinud kolm tüdrukut: Iris Maria, Helin Marii, Nele ja lasteaiaõpetaja Liia. Aktiivseid osalejaid tunnustati päevakohaste meenetega.

Vabariigi aastapäeva tähistati piduliku lipu heiskamise ja kogunemisega kooli sisehoovil. Kõlas hümn ja luuletused ning laulud. Kooliperet tervitas direktor Reelika Lippur, kelle sõnul saavad nii täiskasvanud kui ka lapsed teha palju selleks, et meil oleks Eestimaal hea elada. Päev jätkus ajalooteemaliste mälumängudega erinevates vanuserühmades.

Käru koolis on sel õppeaastal lastele loodud kooli poolt võimalus käia hambaarsti juures. Nooremad õpilased on visiidi juba teinud, vanemate klasside lapsi ootab see ees märtsi alguses.

Lastevanamate koolitus „Kasvatus ja kasvatamatus" ja lastevanematekoosolek toimus 27. veebruaril kell 17.30.

11. veebruari õhtupoolikul oodati kooli vilistlasi, et ühiselt arutada ja teha plaane suviseks kooli kokkutulekuks ja aastapäeva tähistamiseks. Paraku ei leidnud ükski kooli vilistlane võimlust osalemiseks, samuti ei laekunud ühtki ettepanekut selle sündmuse tähistamiseks.

Märtsikuu on teatrikuu. Lasteaialapsi ootab teatrisse minek ees juba veebruari lõpus - 27. veebruaril. Kooliõpilaste  teatrikülastused on planeeritud märtsi kuusse. Kavas on minna vaatama etendusi "Arabella", "Hiired pööningul" ja "Boyband".