Hat-Auto juhataja Hannes Varese sõnul toetavad Hat-Auto ja Toyota Baltic rohelist ja aktiivset eluviisi. „Toyota väärtustab suhtumist ja hindab panust inimeste liikumisharrastuse edendamisel. Meie kohapeal näeme lähedalt ja oskame hinnata ka töömahtu, mida Ööjooksu meeskond on nüüd juba enam kui kahe aasta vältel Rakveres ja läänevirukate heaks teinud. Hat-Autol on heameel kui saame oma kodukoha käekäigule nii otseselt kui kaudselt kaasa aidata," selgitas Vares toetuse tagamaid.

Eesti Ööjooksu peakorraldaja Marko Tormi ütlusel on tegu erakordse toega, mis läheb sinna, kust seni on king pigistanud. „Eesti Ööjooks on kaheksat kuud aastast nõudev projekt, millel on tuhandeid nüansse, sadu partnereid ja teenusepakkujaid. Osaleja saab sellest kogemusena emotsiooni ühe õhtu ja öö vältel, Rakvere linn aga positiivset turundust aastaringselt. Taustatöö tõhusamal organiseerimisel on käesolev tugi kogu meeskonna jaoks suurepäraseks abiks," võtab Torm Ööjooksu meeskonna juhina koostöö kokku.

Koostöö Hat-Autoga on Ööjooksu korraldajatel kestnud juba kaks aastat ning eelnevatel ööjooksudel on välja loositud Toyota Priuse kasutusõigus ühele õnnelikule osalejale.

Eesti Ööjooks toimub Rakvere linnas 7. juunil kolmandat korda. Eelmisel aastal tõi Ööjooks Rakveresse liikuma üle 6000 osaleja.