Peale lõunasööki ootas meid parklas buss ja sõitsime OÜ Värska Vesi tootmishoone juurde, kus Mikk Mehine tutvustas lastele, kuidas jõuab pudelitesse meie väga tuntud ja palju kiidetud mineraalvesi „Värska". Nii väikestel kui suurtel oli väga huvitav!

Jalutasime tagasi läbi metsa ja kohtasime Metsa-Jänkut, kellega oli õnnetus juhtunud. Aitasime teda ja tuletasime koos meelde, mida tuleks teha siis, kui laps on hätta sattunud. Väga kiiresti on vaja täiskasvanule sellest teatada!

Peale õhtuoodet läksime lasteaia õuele mängima ja üllatust ootama, mis varsti tuligi, mürinal metsa seest. Õpetaja Olga koos oma poja Kristjaniga tulid motorolleriga ja ATV-ga lasteaia õuele lapsi sõidutama. Oh seda põnevust!

Samal ajal korraldas õpetaja Urve grillimise koos laste poolt kaasa võetud suupistetega. Kui olime parajalt väsinud, läksime rühma, et ennast pisut korrastada. Seejärel läksime Värska Kultuurikeskusesse, kus lapsevanem Eeri Tirp korraldas lastele nende lemmikmultifilmide vaatamise. Tagasi lasteaeda jõudes, läks lahti pidzaamadisko.....

Vaatamata pikale ja üllatusteküllasele päevale, olid kõik lapsed väga reipad ja rõõmsameelsed ka hilja õhtul. Rahuliku loodushelide muusika saatel uinusime magama, et ärgata juba uues päevas.

Lapsed ja õpetajad tänavad abi eest ürituse korraldamisel: Värska Muusikakooli direktor Tiina Kadarpik, OÜ Värska Vesi tootmisjuht Mikk Mehine, Värska Kultuurikeskuse juhataja Meelike Kruusamäe ja helitehnik Eeri Tirp.