Tavaliste eraõpetajate ees on Student Networkil nii mõnigi eelis: hind on taskukohane (5 €/h); tänu noortele õpetajatele on õpikeskkond vaba ja sõbralik ning lisaks on aeg ja koht kokkuleppelised. Viimane tähendab seda, et vajadusel tuleb õpetaja õpilase juurde koju ning tänu painduvale ajagraafikule on võimalik hädaolukorras näiteks järgmise päeva kontrolltöö materjal selgeks saada. Klientuuris ongi juba välja kujunenud kaks erinevat tüüpi õpilasi: need, kes õpivad abiõpetajaga regulaarselt ning need, kes võtavad ühendust siis, kui tulemas on tähtsam töö ja midagi on jäänud arusaamatuks.

Lisaks õpiabile pakub Student Network veel ühte teenust - arvutiõpetus eakamatele. Selle eesmärk on pensionäride abistamine arvutiga toime tulemisel ning tänu noortele õpetajatele on nii mõnedki vanemas eas daamid ja härrad selgeks saanud igapäevategevused internetis. Näiteks vanaproua Viimsist oskab nüüd oma uue e-mailiga vahetada kirju ja pilte Iirimaal elava tütrega. Tund arvutiõpetust maksab 5 € ning personaalseks tunniks tuleb õpetaja koju.

Oma toimingutes on Student Network küllaltki edukas olnud. Kõige suuremaks saavutuseks võib lugeda tiitlit "Eesti parim õpilasfirma 2012". Lisaks on teenitud auhindu erinevatelt õpilasfirmade laatadelt. Kõige värskemad preemiad - "Swedbanki lemmik" ning "Parim teenus" toodi koju 22. detsembril Raplas toimunud laadalt.

Kui eelmisel õppeaastal tegutses firma vaid Tallinnas, siis suve jooksul laieneti ka teistesse linnadesse. Nüüdseks on Student Networkil kokku ligi 50 õpetajat ning tegevus toimub üheksas piirkonnas üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Rakveres, Viljandis, Pärnus, Haapsalus, Keilas ja Sakus. Viimsi piirkonna jaoks on õpiabi kergesti kättesaadav, kuna Tallinnas ja selle ümbruses on üle 20 õpetaja, kes on valmis oma teadmisi lahkesti jagama. Rohkem infot leiate www.studentnetwork.ee. Kontakt: tel 5302 0371, e-mail tallinn@studentnetwork.ee