Finaalis tuli suurel laval anda ülevaade oma firma tegevusest, müügistendi ees tutvustada nii müügistrateegiat kui müügitööd ning võistluse lõpuks ristküsitlusel vastata zürii poolt esitatud majandusalastele küsimustele.

"Valmistusime lõppvõistluseks viimastel kuudel ikka väga intensiivselt ning oleme uhked saavutatud tunnustuse üle. Täname kõiki, kes on meid sellel teel toetanud ja abistanud," ütles õpilasfirma Lusmägi tegevdirektor Rainer Lusmägi pärast võistluse lõppu.

Keelpillide keeli, plektroneid ja muid kitarritarvikuid müüv ÕF Lusmägi võitis lisaks ka Ernst & Youngi eripreemia laialdase rahvusvahelise tegevuse eest. Nende tooted on juba müügil üheksas Euroopa riigis ja Jaapanis.

"Nägime väga suurt vaeva rahvusvaheliste kontaktide leidmisega ning tegime koostööd ka teiste Euroopa õpilasfirmadega" kommenteeris müügi- ja turundusjuht Ragnar Lusmägi eriauhinna võitu.
Esimese koha saavutaja esindab Eestit ka Euroopa õpilasfirmade võistlusel ning selleks osutus Hugo Treffneri Gümnaasiumi õpilasfirma Kolm Põrsakest, kes teevad lastele teadusteatrit. Kolmanda koha pälvis noortele kiirkohtinguid korraldav õpilasfirma KELM Tallinna 21. Koolist. Järvamaalt osales finaalis ka Aravete Keskooli õpilasfirma Sõnaväänits, kes valmistab taskusõnastikke eri keeltes.
Rohkem infot finaalvõistluse kohta leiab Junior Achievementi kodulehelt www.ja.ee.