Tegijad oma firmadest

ÕF Tudulu

Oleme õpilasfirma Tudulu, muudame teie päevase uinaku magusamaks. Toodame kvaliteetseid käsitsi valmistatud ja omapärase disainiga uneprille, mis aitavad hõlpsamini valges magama jääda. Tellimiseks tuleks kontakteeruda meie müügijuhiga e-mailil LauraHirv@gmail.com.

Meil läheb päris töiselt, tellimusi on palju. Meile väga meeldib teha õpilasfirmat ja me ootame juba Kristiine laata.

ÕF Glo-Glo

Tegeleme torusallide disainimise ja tootmisega - ka väikestes tiraažides. Lisaks valmiskujundatud sallidele pakume võimalust tellida oma kujundusega salle näiteks firmakingiks. Huvi korral saab ühendust gloglo@email.ee.

Edaspidine plaan on pöörata erilist tähelepanu turundusele. Täpsemalt soovime leida kaupluse, mis meie toodet müüma hakkaks. Teeme õpilasfirmat juba teist aastat, uuema koosseisu ja tootega. Teist aastat tegutseme, kuna tekkis hea idee ning soovisime seda kindlasti realiseerida.

ÕF Plix-Plax

Kaota igavus meiega! Müüme toodet kaks ühes - minijalgpalli-stressipalli. Seda saab kasutada igavuse peletamiseks minijalgpallina ning stressi puhul stressipallina. Toode on soodne ning kvaliteetne. Telli Eleriin Pärnalt e-postil eleriin@hotmail.com.

Meie õpilasfirmal läheb väga hästi. Esimesel laadal saime kõik tooted maha müüdud, kliendid on siiani rahul olnud. Oleme oma firma üle väga uhked. Meile meeldib väga koos töötada.

ÕF Puuklots

Meie firma toodab huvitavat eset - stressivänta. Stressivänt on originaalsel lahendusel põhinev puidust valmistatud toode, mida on ajaviiteks mõnus keerutada. See on parajalt väike  saab igal pool kaasas kanda ja on kasutatav vanusest sõltumata. Huvi ning küsimuste korral saab alati ühendust võtta aadressil stressivant@gmail.com.

Meie eesmärk on võimalikult palju laatadel käija. Tahame pärast kooli palju firmaga tegeleda, kuna meil on väga põnev. Meil on siiani väga hästi läinud ja tahame järgmisel õppeaastal õpilasfirmaga jätkata.

ÕF Dekohoidja

Meie pakume huvitavat toodet - ninni-nänni hoidjat. Ninni-nänni hoidja on mõeldud ehete hoidmiseks, kuid seda saab kasutada ka paljude muude asjade paigutamiseks. Selle toote valmistamise juures on kõige toredam, et saame oma fantaasiat palju kasutada. Oleme õnnelikud uue kogemuse üle, mida õpilasfirmas osalemine annab. Ninni-nänni hoidjat saab tellida e-mailil dekohoidja@hot.ee