Võistlustel oli noorematel õpilastel kavas 60 m ja 200 m jooks, kaugushüpe ja pallivise. D ja C klassi õpilastele lisandus kuulitõuge. B ja A klassi poisid jooksid 100 m ja 300 m.

Paremaid tulemusi saavutasid 2. klassist Rauno Valdmann, Keiri Männik ja Pamfilius Singh. 3. klassist olid tublimad Marcus Vist, Keelika Ruddi ja Mariann Hunt. Tütarlaste D vanuserühmas oli 60 m ja 200 m jooksus ning kaugushüppes parim Kelly Vist, palliviskes ja kuuli-tõukes Lisete Hunt. D rühma poistest võitis kõik alad Tanel Treve. C klassis võistelnud kahest noormehest oli parem Joosep Oks. B rühma noormeestest võitis palliviske ja kuulitõuke Genneth Lind, kaugushüppe ja 100 m jooksu Johannes Vaik ning 300 m jooksu Simo Oskar Juvanen. A klassi arvestuses võistles ainsana Martin Oks.

Käru lapsed olid väledad ka maakonnavõistlustel

Rapla maakonna koolinoorte jooksmise esivõistlused toimusid 13. septembril Kehtnas. Meie kool õpilased võistles Järvakandi piirkonna lastega. Vanematest tüdrukutest võitis Kelly Vist 60 mjooksus I koha ja 200 m jooksus III koha. Tanel Treve saavutas vanemate poiste 60 m jooksus II koha ja 200 m jooksus 3. koha.

Nooremate tüdrukute 60 m jooksu võitis Keelika Ruddi ja 200m jooksus sai ta 7. koha. Marian Hunt võitis I koha 200m jooksus ja 4. koha 60 m jooksus. Rauno Valdmann oli parim 60 m ja 200 m jooksus, samas vanuseklassis sai Marcus Vist II koha 60 m ja 200 m jooksus.

Septembrikuus toimus ka kooli tervise-rajajooks, millest samuti kõik õpilased osa võtsid. Ees on ootamas sügisene rulluisuvõistlus, kus oma rulluisutamise oskuse saavad võistlusega proovile panna kõik õpilased, kellel on rulluisud olemas.