Nagu traditsiooniks saanud, käisime ka sellel aastal Varikul vastlapäeva tähistamas. Selgitasime välja pikima liu laskjad ja parimad saapaviskajad. Toreda päeva lõpetasime hernesupi ja vastlakukli söömisega.

Sõbrapäeva õhtul toimus 1.-4. klassi õpilastele põnev ja laste seas alati oodatud öökool.

Terve õhtu jooksul toimus palju põnevaid tegevusi. Öökool algas elevust tekitava meeskondliku otsimismänguga, kus koolimajast tuli leida erinevaid küsimusi ja lahendada ülesandeid.

Peale rahmeldamist koolimajas läksid lapsed tõrvikutega rahulikule öömatkale. Matk viis koolipere lähedal asuvasse tallu, kus neid ootasid lahke pererahvas ja Kaitseliidu naiste poolt küpsetatud soojad pannkoogid moosiga. Tantsiti ja  mängiti ning peale lumehanges pannkookide söömist jaksasid lapsed teha veel ka lumesõda.

Palju elevust tekitas ka magamaminek, pesemine ja oma asemete sättimine, sest sellel ööl tuli magada oma tavapärase voodi asemel  klassis toolide ja pinkide vahel.

Õhtu lõppedes arvas üks esimese klassi laps, et öökool võiks toimuda igal neljapäeval.

Reede õhtul tähistasime suuremate klasside õpilastega sõbrapäeva, toimus sõbraõhtu. Kuigi tehnika vedas meid kahjuks alt, oli tore koos mängida, kooki süüa ja filmi vaadata.

4.-8. veebruarini oli koolis loodusainete nädal. Iga päev lahendasid lapsed erinevaid ülesandeid. Mõõtu võeti nuputamises, lõhnaülesandes, kus pidi lõhna järgi arvama, mis on kottides, otsima luukerelt erinevaid luid ja andma neile õige nimetuse, aine tiheduse järgi otsustama, mis on karbis ja palju muud huvitavat. Nädala lõpuks selgitati välja ka iga klassi parim peast arvutaja. Õpetaja Margit Kiivit tegi 1.-4. klassile ka lihtsamaid katseid, mis lastele väga meeldisid.

22. veebruaril tähistasime piduliku aktusega Eesti Vabariigi aastapäeva. Oru Noored Kotkad ja kodutütred tulid kooli pidulikes vormides ja tegid näidisrivistuse ja ettekandmise. Ette kanti vilistlasele Silver Hinnole. Õpetaja Edita tutvustas Noorte Kotkaste kombeid ja seadusi.  Peale aktust sõime koos sünnipäevatorti.

Veerandi lõpus kiitsime tublimaid õppijaid.

Esimeses klassis olid tublimad õppijad Karel Markus Rääli, Reelika Ormus, Lauri-Sten Vikat ja Raian Kleemann

Ainult hinnetele „5" õppisid järgmised õpilased: Christopher Kampmann, Henrieth Kampmann, Mia Mai Muru, Luise Türnpu, Lauri Veltmann, Hanna- Liisa Viitmaa, Rebeka Villakov, Risto Ollema, Anna-Brett Aviste, Janela Palmiste, Mihkel Türnpu, Lorette Martin, Reena Roos, Märten Matthias Rääli ja Margus Paaliste.

Ainult hinnetele „4" ja „5" õppisid: Annaliisa Jõemaa, Briti Elise Jõpiselg, Paul Kütt, Veronika Laanes, Johanna Loorens, Artur Novak, Triin Kahn, Lisete Lääts, Aimar Ormus, Lisett Mary Aasma, Kris Kaasen, Kristjan-Sander Peterson, Karola Erit, Kati Kahn, Mikk Naar, Lilli Orav, Joosep Altmets, Karmel Lääts, Ragnar Ait, Eero Eks, Martten Tiitsma, Alexander Sovetov, Doris Altmets, Dinara Khalilova, Andreas Peikel.