Eelnevalt viisid tüdrukud läbi Otepää Kultuurikeskuses korjanduse, mida rekaalmiti Facebooki ja vallalehe Otepää Teataja abil ning mille vastu tunti suurt huvi. Korjandusele toodi kõike – riideid, jalanõusid, mööblit, serviise ja mänguasju. Annetusi tehti isegi SmartPosti abil.

„Tahame tänada kõiki, kes tõid korjandusele asju, kes aitasid heategevusprojekti läbi viia ja toetasid meid hea sõnaga,“ ütles Lisett Segar. Kõik korjanduse käigus kogutud asjad jagatakse Otepää vallavalitsuse sotsiaalteenistuse kaasabil abivajajate vahel laiali.

Otepää vallavanem Merlin Müür tunnustas tüdrukuid tubli algatuse eest: „Teeb heameelt, et meie noortel on hästi arenenud sotsiaalne vastutus, et nad oskavad ning tahavad märgata abivajajaid.“

Vallavanem märkis, et Otepää Gümnaasiumis on läbi aegade olnud traditsiooniks tegeleda erinevate sotsiaal- ja heategevusprojektidega. „Eestisisene õpilasvahetuse programm VeniVidiVici, mitmesugused heategevusüritused lastekodulaste ja abivajavate perekondade heaks – see kõik on olnud Otepää Gümnaasiumi noorte algatus,“ sõnas Merlin Müür. „Loodan, et Otepää Gümnaasiumi noorte tegevus aitab muuta ühiskondlikku suhtumist ja juhib meie tähelepanu senisest enam nendele, kes vajavad abi.“

Kontserdil esinevad Otepää Gümnaasiumi endised ja praegused õpilased ning üllatusesinejana lauluvõistluse „Eesti otsib Superstaari“ laulja.

Heategevuslik sõbrapäeva kontsert

„Märkame ja aitame üksteist“
15.veebruar 2013 kell 19.00
Otepää Gümnaasiumis
Pilet 2 eurot

Kontserdi tulu läheb jagamisele Otepää valla abivajavate perede vahel.