Volikogu esimees Aivar Nigol tunnustas hooldekodu kauaaegseid töötajaid - Otepää valla tänukirja pälvisid Maie Heitur ja Mare Ilves. SA Otepää Tervisekeskus juhataja Marika Tirmaste ja Tervisekeskuse nõukogu esimees Valdur Siilbek tänasid kõiki hooldekodu töötajaid. Hooldekodu asukatele esines Margus Möll.

Hetkel on Otepää hooldekodus käimas remonditööd - katus renoveeritakse, vana katusekate vahetatakse kiviprofiiliga teras-katuse vastu, otsaseinad soojustatakse. Uus katus ja soojustatud seinad hoiavad hoone külmal ajal soojana ning seega muutub hooldekodu ka energiasäästlikumaks.

Remonditööd lähevad maksma 33 745, 49 eurot , millest EAS rahastab 29 704 eurot. Täismaksumusest puudu jääva omaosaluse summa tasub Otepää vald. Hooldekodu katust ehitab ja soojustustöid teostab OÜ Elektrikeskus, mis lisaks elektritöödele tegeleb ka ehitustöödega.

Otepää linna piiril looduskaunis kohas asuvas hooldekodus on kokku 23 voodikohta. Eakad saavad elada 1-3 kohalistes tubades, olemas on oma köök, samuti saab kasutada dušši ja sauna. Hooldekodu kohamaksumus on 500 eurot kuus.