Vallavanem Kuldar Veere andis üle Otepää valla medali. Valla medal antakse füüsilisele isikule austusavaldusena silmapaistvate saavutuste eest. Otepää medal on valgevasest, hõbetatud ja oksüdeeritud. Otepää medali andmise otsustab vallavalitsus. Sellel aastal pälvis selle kaitseliitlane Andrus Sumberg. Kaitseliidus on Andrus Sumberg olnud alates 2000. aastast. Ta on Kaitseliidu Valgamaa Maleva Otepää Üksik-kompanii tankitõrje rühma vanem,
auastmelt kapral. Ta on andnud väga suure panuse noorte isamaalisse kasvatusse. Tema käe all tegutsevas tankitõrjerühmas tegutseb kümmekond noort kaitseliitlast, kellega käiakse paraadidel ja õppustel. Noorte tase lahinguväljaõppes on tänu sellele väga hea.

Tunnustuse pälvis ka Hans Teearu, kes saavutas intellektipuudega inimeste murdmaasuusatamise maailmameistrivõistlustel Otepääl kolm kuldmedalit. Tunnustati ka tema treenerit Kalju Ojastet.

Kontserdil esinesid Otepää Muusikakooli õpilased, juhendajad Anne Are, Merike Roop, Arno Anton, Lii Peterson, Otepää Gümaasiumi mudilaskoor, poistekoor, lastekoor, segakoor ning Eveko koor. Dirigendid Eve Eljand,Vilve Maide ja Pille Möll, kontsertmeister Vladimir Karjalainen.Kontserti juhtis  Otepää Gümnaasiumi õpilane Madli Lehes.

Tantsuks mängis Lille Tali pereorkester „Pillipuu".

Kontserdi korraldas Otepää Kultuurikeskus koostöös Otepää Gümnaasiumi ja Otepää Muusikakooliga. Toetas Otepää vald. Täname kontserdil esinejaid meeleoluka õhtu eest!      

Veel fotosid leiad
.