Esinema oli kutsutud ka Pühajärve Puhkpilliorkester, kelle koosseisus osalesid muusikakooli praegused ja endised õpilased. Toredalt ja innustavalt mõjusid Otepää Muusikakooli vilistlaste esinemised. Ly Laur, kes õpib Tartu H. Elleri nim. muusikakoolis, esitas akordionil U. Naisso "Variatsioonid". Margit Tali, Erki Mõttus ja Merle Soonberg astusid üles ühise ansamblina, esitades "Vee ja soola saaga". Grete Roop, Margit Tali ja Kärt Anton leidsid võimaluse osaleda viiuldajate ansamblis, olles eeskujuks praegustele õpilastele. Kõige lõpus astus üles muusikakooli õpetajatest, vilistlastest ja lastevanematest koosnev üllatusansambel, kelle esituses kõlas Iiri rahvamuusika ainetel popurii.

Muusikakooli tervitasid volikogu esimees Aivar Nigol ja vallavanem Andres Visnapuu, kes andsid üle esimese Otepää valla preemia. Selle pälvis Magnus Leopard, kes osales vabariiklikul puhkpilliõpilaste konkursil kahe erineva pilliga (tromboon ja eufonium), saavutades mõlema pilliga teise koha.

Suur tänu Aivo Meemale ja Otepää Gümnaasiumile, kelle toredas ja kaunis saalis saime oma sünnipäeva pidada ning Terje Aasarohule, kes oli pika aja jooksul meile abiks.

Täname kõiki külalisi, osalejaid, õpilasi, toetajaid ja koostööpartnereid ning soovime edaspidi jagada teiega meeldivaid hetki!