Aasta isa Kuno Oja on põline otepäälane, kelle peres kasvab kolm last. Ta töötab Otepää Betoonis klienditeenendajana-logistikuna. Kuno on hea suhtleja ja nii on kõik tema tööd olnud seotud inimestega suhtlemisega. Ta on töötanud politseis ja piirivalves ning panganduse ning kindlustuse valdkondades. Oma töös on ta alati abivalmis ja kohusetundlik. Isana on Kuno hooliv ja sõbralik aga ka nõudlik. Ta innustab oma lapsi tegelema erinevate huvialadega. Vabal ajal tegeleb Kuno aktiivselt spordiga - ta suusatab, rulluisutab ja sõidab rattaga. Kuno laulab ka segakooris Evevko ning kuulub selle asutajaliikmete hulka.

Aasta isa nominent Aivar Pullerits töötab hoonete mõõdistajana, tal on kolm last ja üks lapselaps. Ta on alati hoolinud oma laste heast käekäigust. Kui ühel lastest diagnoositi luude hõrenemine, siis hoolitses isa selle eest, et laps saaks autoga kooli ja koju, kuna jalgsi ei tohtinud laps tükk aega kõndida. Peale tunde õpetas ta vabatahtlikult koolilapsi malet mängima ning andis gümnaasiumis tehnikaalaseid tunde. Aivar Pullerits on igatepidi abistanud oma emal Lainet. Vabal ajal on tema hobiks vana mööbli restaureerimine. Tema lapsed leiavad, et tänu talle on neil olnud suurepärane lapsepõlv.

Aasta isa nominendi Arvi Antoni
peres on neli last, ta töötab AS Mercantile Group autokauplus-remonditöökoja juhatajana Tallinnas. Perekond elab Otepääl. Arvi Anton õpib teist aastat pere kõrvalt Tallinna Tehnikaülikoolis magistriõppes. Arvi on toetanud lapsi ja nende arengut kogu aeg, alates ajast, mil lapsed tegelesid aktiivselt spordiga. Ta käis nendega alati kaasas võistlemas, valmistas õhtuti ette suuski ja aitas transpordiga sageli ka tervet võistkonda. Et lapsed saaksid keskenduda õpingutele, muretses isa Tallinnasse töökoha ja elamise, kus siis esmaspäevast reedeni koos elatakse.  Kõige selle kõrvalt on tal aega tegeleda noorte huvitegevuse arendamisega ja motospordiga.