Muinasjututegelaste voorus oli tegelasi nii klassikalistest muinasjuttudest (lumivalgeke ja pöialpoisid, punamütsike ja hunt, aga ka Karlsson, Smurfid, Puhh ja Notsu, Shrek ja Rapuntsel).

Vanemate õpilaste nostalgiavoorus lõi laineid nõukogude aeg, millel selle põlvkonnaga enam otsesidet pole, aga ka arvutimäng Super Mario või Koidula ja Jakobson.

V-VIII klasside parimateks osutusid: I koht VIIb, II koht Vb ja III koht Va klass; IX-XII klassidest: I koht XIIa, II koht Xa ja III koht XIIb.

Märjamaa Gümnaasiumi õpilasesinduse president Fred Kasela kommentaar: Sel aastal oli üritus populaarsem kui kunagi varem. Kohata võis mitmeid vanemaid inimesi, kes olid tulnud suursündmust vaatama. Üritus toimus kolmes voorus ning eraldi võistlesid omavahel põhikooli klassid ning gümnaasium, mis andis suuremad võiduvõimalused ka väiksematele. Üritus oli igati õnnestunud ning ise jäin rahule. Siinkohal tahan kindlasti tänada meie sponsoreid, kes võimaldasid meil uhked auhinnad välja panna: C-G Berg Metal OÜ, AKK AS, A.V.S.K. OÜ, Märjamaa Hambaravi OÜ, Pääsusilm OÜ. Täname Märjamaa rahvamaja.

Žürii oli tasemel nagu alati, samuti ei hoitud kriitikat vaka all. Jääme ootama järgmist aastat ning loodame, et näeme veelgi uhkemaid kostüüme ja häid ideid otse õpilastelt.