Ettevõte sai alguse 2002. aastal omanike mõttest rajada just kodukoha lähedale mõnus kohakene, kus oleks endal hea puhata ning, mis suudaks pakkuda ka külalistele nauditavat looduskaunist ümbruskonda ja põnevaid ajaveetmisvõimalusi. Loodus ja veekogu lähedus on andnud kohale vägevad eeldused heaks toimimiseks. Kompleksi kuulub forellitiik, mis on eriline just seetõttu, et Pirita jõe suure hapnikusisaldusega vesi voolab sellest läbi ning annab kalale puhta maitse. Alates aprillikuust pakutakse igapäevast toitlustamist.

Klientide jaoks on ülim nauding suveõhtul looduskaunis kohas aega veeta, ise kala püüda ning maitsvat toitu nautida. Aktiivse elu nautijad leiavad puhkekeskuses võimalusi tegevusteks nii maa kui ka vee peal. Saab sõita ATV-ga, mängida paintballi, lasta vibu või osaleda adrenaliinirohkel kanuumatkal.

Edukas ettevõtlus maal

Tihti puuduvad maakohas võimalused kodust väljaspool midagi korraldada. Seetõttu on populaarseks saanud laste sünnipäevade tähistamine nii siseruumides kui ka vabas looduses ATV-ga sõites või noolemängu mängides. Alates aprillikuust pakutakse vahelduseks teistele ümbruskonna söögikohtadele ka igapäevast toitlustamist ja soodsaid lõunasöögivalikuid.

Ettevõtte rajajate eesmärgiks on pidevalt areneda, uusi tooteid välja mõelda ning seeläbi pakkuda erinevaid võimalusi aktiivseks ning mitmekesiseks ajaveetmiseks.

Tänu Euroopa Liidu struktuurifondidele on toetuse leidnud mitmed huvitavad projektid, näiteks avati 2010.aastal puuetega inimestele mõeldud kalapüügiplatvorm, mis on ainulaadne Eestis. Lähemas tulevikus on plaanis välja ehitada tenniseväljak ja seiklusrada.2013. a. lõpus omandas ettevõte ka Paunküla Heaolukeskuse, mis andis juurde hulgaliselt võimalusi käibe kasvatamiseks ning ka puhkekeskuste omavahelise koostöö arendamiseks.

Täna annab ettevõte igapäevaselt tööd 8 inimesele ja suveperioodil kuni 20 inimesele.
Puhkekeskuse pidev areng ja edukas eksisteerimine näitavad, et ettevõtlusega saab tegeleda ka maal, mitte ainult suurtes linnades ja tõmbekeskustes.

Ettevõtjate koostöö

Loomulikult tuleb ette ka madalseise, kuna turismi puhul on tegemist hooajast sõltuva tegevusvaldkonnaga, ent see paneb suviseks kõrgperioodiks suuremad ootused ja lootused maksimaalselt efektiivselt tegutseda. Õnneks on firma töötajad selliseks panuseks tänu kogemuslikule tööle valmis.

Kohalik omavalitsus on firma rajamisest saati olnud väga koostööaldis ning tänu suurele toetusele ja koostöövalmidusele on erinevad projektid ja mõtted alati teoks saanud. Samuti peetakse oluliseks vallas asuvate ettevõtjate omavahelist koostööd. Ammu on möödas need ajad, kus igaüks omaette nokitsedes midagi saavutas, tänapäeval toob suurima tulu avatud olek, omavaheline suhtlemine, erinevate koostöövõimaluste leidmine ja nn omade toetamine.