Mõningaid tähelepanekuid taaskasutuspäevalt tahaks aga siinkohal ära märkida.

Esiteks oli selgelt näha, et nii andjate kui ka saajate hulgas oli esindatud elanike kogu spekter, ka varalist seisukorda silmas pidades. Suhtumine taaskasutusse on Paadremaa kandi rahval positiivne ja teadlik. Igal juhul ei ole selles päevas tunda vähimatki vaesuse või alavääristatuse hõngu. Pigem saatis üritust lõbus avastamisõhin ja praktiline meel.

Rõõmustav oli see, et mitmel korral tuldi küll saama, kuid toodi samas kaasa ka oma annetustekoorem. Veel tuleb ära märkida et seekordsel taaskasutuspäeval andsid tooni poissmehed, kes igapäevaselt vast suuremad poode mööda kolajad ei ole. Kohal olnud naisterahvaste soovitusi kuulates sai mõnigi neis tubli täienduse nii oma garderoobile kui ka serviisile.

Igati korda läinud taaskasutuspäeva eest tänab kogudus kõiki annetajaid. Meie personaalse tänu on pälvinud Nelli Kruusimägi, Luule Sirel, Signe Tetsmann, Helle Tuvik ja Jüri Noppel. Järgmise sarnase ürituse plaanime korraldada jõulude eel. Kel soovi midagi endale ülearust teistele loovutada, võtku lahkesti ühendust telefonil 5115566 või elektronposti aadressil: mart.saarso@antarktika.ee.

Kena suve jätku!